Jeg liker måten du tenker på, Katy!


Katy Perry

Katy Perry humper for tiden rundt på bandasjert bein etter at hun klarte å få et kutt i leggen mens hun danset etter en opptreden i Canada. Men det legger ingen stopper for at hun snart skal gifte seg med sin forlovede Russel Brandt. Heldig mann, Katy Perry (eller Katy Hudson, som hun egentlig heter), er jo beskrevet som om noen IRL har shoppet ansiktet til Zooey Deschanel’på kroppen til en pornostjerne. Det lykkelige paret skal gifte seg i India av alle steder, og det er Katys nye BFF Rihanna som skal arrangere utdrikkingslaget. Perry og Rihanna ble godt kjent da Katy trådte til som støttekontakt etter at Chris Brown skambanket sin daværende kjæreste.

Katy er jo en jente med mye pussige utspill, hun har auksjonert bort puppene sine, og når det ble slutt med forrige kjæreste tok hun break-up-praten med et helt konsertpublikum. Det seneste utspillet var at hun ønsket seg mer fritid, så hun vurderte å la Russel smelle henne på tjukka. «Jeg har makten til å ha ubeskyttet sex» var trusselen til forloveden. (Jeg håper han vet hva han går til.) Så at hun har visse meninger om hvordan utdrikkingen skal gjennomføres er jo ikke så rart. Og merk at i amerika er utdrikking noe litt annet enn her på berget. Der er det den siste festen med gjengen, fortrinnvis med nok å drikke, og alskens fristelser «siden det er siste natten det er lov». Med andre ord strippere.

Rihanna

Rihanna har jo og fått seg ny kjæreste, forhåpentligvis en som slår mindre, og har stilt opp mer eller mindre lettkledd som covergirl i Elle. Særlig det sistnevnte satte nok Perry pris på, sidn hennes ønske for utdrikkingslaget er at det er Rihanna som står for strippingen. Og Katy skal ha seg frabedt noe slinger i valsen, og vil ha the full monty. Når er det ikke akkurat en overraskelse at Perry skjeler litt over fildelingen, hennes første hit handlet tross alt om jenteklining.

Og om man først skal få en artist splitter pine naken i utdrikkingslaget sitt, så må jeg si at Katy Perry gjør et godt valg!!