«Good to see you too, sis …»


Så, nøyaktig ett år etter Avengers: Endgame er det duket for den første «ekte» MCU-filmen etter kataklysmen siden Spiderman: Far from Home foregikk litt i sin egen boble.

Men vi får ikke vite så mye mer om hvordan vi har innrettet oss i etterdønningene siden Black Widow er satt til periode rett etter Captain America: Civil War.

Om ikke annet avslørte teaser-traileren ikke så mye vi vet fra før: Natasha drar hjem for å stoppe KGBs «Enke-program», og allierer seg med blant annet Yelena Belova (Florence Pugh) og Red Guardian (David Harbour). Det er mulig MCU hopper bok over den delen av tegneserie-forhistorien der Natasha og Guardian ( eller Alexei Shostakov som han egentlig heter) var et par. Her er han nok mer en comic relief som får sitt «crowning moment of AWESOME»

Det blir et gjensyn med William Hurt som general Thaddeus «Thunderbolt» Ross, mens Taskmaster blir et nytt bekjentskap, i tillegg til at de sikkert blir tonnevis med KGB-goons som kan få rikelig med juling av hovedpersonene.  En del fans er skuffet over hvordan Taskmaster er fremstilt, i hvert fall visuelt. Men det ville ikke vært første gang Marvel bruker klipp i trailerene som ikke helt gjenspeiler filmen.

Scarlett Johansson har sagt at det var viktig for henne at dette IKKE ble en «opprinnelseshistorie» men noe som kunne stå på egne ben, og om de har klart å gjenskape magien fra Captain America: The Winter Soldier, er mye gjort.

Og så får vi se om ett år er nok, og en scene under/etter rulleteksten avslører om/hvordan  Natasha lurer seg ut av the Soul Stone …  For en ting er sikkert i Marvel tegneserier, den eneste som er ugjenkallelig, uopprettelig død er Onkel Ben.