Spider-Man, Spider-Man, does whatever a Spider-Man can …


Stor var sorgen i august når nyheten om at Sony og Marvel Studios (eid av Disney) ikke hadde klart å bli enig om en ny avtale om Peter Parkers fortsatte tilstedeværelse i MCU.

Allerede da påpekte jeg at siden både Sony og Marvel/Disney liker penger, ville det forundre meg mye om de ikke ble enige om en ny avtale i god tid før det var aktuelt med en ny Spider-Man-film.

Men at det bare skulle ta en knapp måned hadde selv ikke jeg trodd.

Fredag kunne Variety avsløre at en ny avtale var signert på torsdag. 16 juli 2021 slippes tredje solofilm med Tom Holland i rollen som vevslyngeren fra New York.  Marveld Studios blir produsent, og filme kommer antagelig ikke til å hete Spider-Man: Home alone!

Det var den eneste logiske løsningen på problemet, spørsmålet er jo om Spidey kommer til å involveres i de andre filmene Sony produserer fra Spider-verset.

I andre Marvelrelaterte nyheter:  James Gunn ble tatt i nåde igjen, og skal regissere Guardians of the Galaxy 3 etterhvert, men før det skal ha lage Suicide Squad 2 for Warner Bros./DC.

På Twitter avslørte han forleden gaven han fikk fra Marvel-gjengen i anledning produksjonsstart på SS2

Det ble beskrevet på Twitter som at kjæresten din sender med deg en flaske champagne, sexy undertøy,  en stor boks sjokolade, og ber deg more deg, før du drar på Tinder-date.