Oslove


Etter en måned mer eller mindre uten noen bevegelse her på bloggen, tenkte jeg det var tid for å gi et lite livstegn.

Etter en hektisk januar der jeg hadde ukentlige møter i Oslo (og derfor nå er innehaver av frequent flyer sølvkort hos SAS ) kun avbrutt av dobbeltjobbing, og pakking, alt for mye pakking, er jeg omsider østlending igjen.

Flyttelasset kom velberget hjem til Horten, og pr nå har jeg et soverom fullt av pappesker. Planen videre er jo å finne en koselig liten pendlerleilighet i Oslo, men enn så lenge er jeg dagpendler med NSB, noe som faktisk er bedre enn sitt rykte.

Den nye stillingen er både spennende og utfordrende, akkurat slik jeg håpet og det skorter ikke på hyggelige kollegaer!

Selvsagt får jeg høre jeg er sårt savnet på kontoret i Trondheim, men det går nok bra.  Avskjedsfesten var i hvert fall veldig hyggelig, og det vanket både tale og kort fra det gamle teamet mitt, i tillegg til kake og et kjempestor byggesett de hadde spleiset på.  Finere gjeng skal du lete lenge etter!

Kommer jeg til å savne Trondheim? Joda, litt, men ikke så veldig. Jeg merker at jeg har gått fra en småby til en storby, og jeg liker det. Rart med det, etter noen år «ute» er det helt greit å komme «hjem» igjen.

Men togpendlingen betyr også at jeg står opp kvart på seks hver morgen, så lengre betraktninger får vente til helgen! Det viktigste i kveld var å si i fra at jeg fortsatt er i live og har det utmerked!

Bilde via VisitNorway