Våghalsen for tredje gang og dødelige maskiner


Så kom Pesta bankene på døra her også, og jeg har tilbragt dagen inntullet i pledd mens jeg har inntatt en stabil strøm av te med honning.  Men da kan jeg om ikke annet poste to trailere som jeg har bitt meg merke i de siste uka.

Den første er Netflix trailer for 3. sesong med Matt Murdoc, a.k.a. Daredevil.  Hell’s Kitchens blinde skytsengel får atter en gang et stort problem i fanget.

Endelig skal de gi seg i kast med Frank Miller og David Mazzucchelli’s legendariske «Born Again» saga. Det er jo historien som fremfor noen etablerte den morderne versjonen av karakteren, så det er høy risiko her.  Hvis de ikke treffer blir det utvilsomt en del sutring blant fansen. Jeg holder fortsatt på med innspurten av Iron Fist sesong 2, men sier ikke nei tak til mer Netflix-Marvel mens vi venter på Captain Marvel.

Den andre traileren er Universal Pictures nye trailer for Mortal Engines

Masse lekre steampunky tablåer her.  Uansett om historien er svak eller sterk tror jeg dette er en film som fortjener å sees på stort lerret. Den bygger på romanen med samme navn skrevet av Philip Reeves, som etter sigende ble slått i bakken av hvor grundig filmen hadde vært med bringe hans visjon til lerretet. «Alt så ut som jeg hadde forestilt meg, bortsett fra de delene som var bedre.» Det er generelt for lite steampunk i moderne film, så jeg har forhåpninger her!

Hovedrolleinnhaver er islandske Hera Hilmar som en del kanskje kjenner igjen fra serien Da Vinci’s Demons.

Daredevil sesong 3 slippes 19. oktober på Netflix, mens Mortal Engines har Norgespremiere 7. desember, i følge United International Pictures.