SDCC Trailere 2018


San Diego Comic Con var i år som tidligere år, åsted for mange trailerslipp. Men jeg jukser og begynner med en trailer som strengt tatt ikke ble sluppet på SDCC.

Stakkars Ghost in the Shell fikk mye kjeft for valg av hovedrolleinnehaver,  men der filmen virkelig sviktet for meg var at Scarlett Johansson så alt for menneskelig ut.  Det var for lite uncanny valley til at det klarte å overbevise meg selv om at hovedrollen var en robotkropp med en ekte sjel.

Det virker som om James Cameron og Robert Rodriguez har tatt lærdom av dette.  I den nye traileren til Alita: Battle Angel er det ikke vanskelig å kjøpe at Alita, spilt av Rosa Salazar, er et syntetisk menneske.

DC/Warner Bros benyttet sjansen til å slippe traileren til solofilmen om Arthur Curry: Aquaman.

Jason Momoa skrur på sjarmen, det er tett i tett med CGI-sjøliv, og shark-week hele året. Amber Heard (som spiller Mera) har knallrødt hår, og det er kluss med arverekkefølgen nede på bunnen av det mørke hav.

Jeg er fortsatt ikke heeelt overbevist om at DC har knekt koden. Det er muligens litt tynn fiskesuppe vi vil få server men det ser ikke ut som en katastrofe heller. I motsetning til den andre trailerne de slapp.

Shazam!  Fordi «The Big Red Cheese» ikke kan kalle seg «Captain Marvel» uten å bryte en haug med kopirettigheter hos Marvel. Det er vel ingenting creepy med en ung gutt som lærer et magisk ord av en skummel uteligger, som transformerer gutten så han får en voksen kropp… Hva i himmelens navn som fikk DC til å velge å lage spillefilm av dette opphavsmaterialet vet jeg ikke, men dette har en tung eim av sjøldau kalkun…

Den første traileren til Godzilla: King of the Monsters reiser også en del spørsmålstegn.

Følelsen er at det mangler minst en 2-3 filmer mellom Godzilla, Kong: Skull Island og denne apocalypse-calypsoen. Jeg håper virkelig ikke dette er filmen som spenner ben på spillefilmkarrieren til Millie Bobby Brown…