Nyttårsforsett 2018


Med årskifte kommer forsettene.  Noen insisterer på å enten sette seg skyhøye mål de overhode ikke kan klare å oppfylle, eller forsette som går helt på tvers av hvem de er.  Nyttårsforsett er, slik jeg har forstått det, ment å forbedre deg, ikke skape en full reboot av hvem du er!

Med det i mente har jeg skissert mine egne forsett for 2018.

Bli mer bevisst på hva jeg putter i meg

For noen år siden kuttet jeg stort sett ut industriøl og brus. Jeg spiser lite industrikylling, og oppdrettslaks.  Samtidig er det med den jobben jeg har så alt for lett å gripe etter halvfabrikata nå man skal lage mat.  Så forsettet er å bli flinkere på å lage maten fra bunnen av, med bevisst valgte ingredienser.

Ta førerkort

Nå er våpenkortet snart i mål, så da er det på tide å se om jeg får ordnet meg et annet sertifikat. Det blir mer og mer åpenbart at det ville vært en fordel å ha bil.  Særlig om jeg skal leke med tanken på å kjøpe en bolig. Både pris, ønske om plass og ønske om hage tilsier at jeg da fort må et stykke unna sentrum.

Spørsmålet nå er om det er noe poeng, nå som snart alle nye biler er helt eller delvis elektriske, å ta førerkort med manuelt gir. På den andre siden, jeg går jo med en drøm om å restaurere en ekte Willys Jeep.

Reise

Munchen, Bodø og kanskje Edinburgh? Det er for mange steder jeg skulle vært, og for lite tid å reise på!

Bygge mer

Det blir for mye rykk og napp,  så jeg vil prøve å få satt av en liten time hver kveld til hobbyer, det tror jeg humøret vil ha godt av!

Rydde opp i døgnrytmen

Lakenskrekk er en ting, men kombinasjonen legge seg sent, og så lese på senga, eller se en film, den er ganske ubrukelig!