Mandagsmotivasjon


Det er mandag og starten på en ny arbeidsuke, midt å sommeren.  Noen og en hver kan trenge litt motivasjon da. Vi har vel alle en (eller flere) Facebook-kontakter som liker å spamme feeden med «motivasjonsbilder» og «inspirasjon».

Du kjenner greia.  Et sitat, motto eller visdomsord i en artsy font på et eller annet intetsigende, ufarlig bilde. De som deler er som oftest personer som det ikke hadde tatt seg ut å defriende, enten det er en sjef, bestemor eller ellers hyggelig venninne. Så vi biter tennene sammen, og håper intens Facebboks algoritmer tar hintet etterhvert.

Det finnes en bedre løsning.  En morsommere løsning.

Løsningen heter InspiroBot

Dedicated to generating unlimited amounts of unique inspirational quotes for endless enrichment of pointless human existence.

Ryktene om at InsprioCorp® styres av insektoide romvesen medfører ingen riktighet. Jorden er ikke en intergalaktisk slagmark. De har intet å skjule! De ønsker kun å glede mennesker med en utømmelig mengde inspirasjon og motivasjon!

Jeg har plukket ut noen av mine personlige favoritter, som gjengitt i denne posten.  Prøv generatoren selv, og føl deg inspirert og motivert hele uken!