«I’m not a Queen, or a Monster. I’m the Goddess of Death!»


San Diego Comic-Con er underveis.  Det betyr at det kryr av ferske trailere nå, så på tide med en liten gjennomgang mens vi venter på at Marvel offisielt slipper teaserne til Avengers: Infinity Wars (part 1) og Captain Marvel. (De to er selvsagt alt lekket til Youtube i mer eller mindre grøtete oppløsning, filmet på mobil av fans tilstede i salen.)

Jeg tar det i tilnærmet kronologisk rekkefølge til lanseringsdatoen.  Det betyr at først ut er Defenders.

Netflix slipper hele sesongen den 18. august.  Jeg mistenker at det betyr at 19. og 20. august kommer det til å gå med en del kaffe på norske arbeidsplasser.  Ikke så mye å si egentlig. Vi vet sånn circa hva vi har i vente.

Netflix er også ansvarlig for Stranger Things 2, som passende nok slippes til Halloween, den 27 oktober.

Etter traileren å dømme står mer på spill denne gangen. Grensene mellom vår verden og Upside Down viskes ut og det virker som om vår unge helter har gått fra et trivelig slag Dungeons & Dragons til en hel kampanje i Call of Cthulhu!

DC traff innertier med Wonder Woman tidligere i sommer. Kan de fortsett den gode trenden, og sørge for at Justice League ikke blir en rykende varm haug med bøffeldrit? En trailer på over 4 minutter er vanligvis dårlig nytt, men døm selv:

Det virker ikke så halvgalt.  Særlig siden det i det miste er forsøk på å få publikum til å trekke på smilebåndet innimellom.  Jeg frykter at det fort kan bli «Batman, Wonder Woman og 3 NPC’er» men vi får se. Norgespremiere er satt til 17. november.

Sist men ikke minst, filmen som sitatet i overskriften er hentet fra…

Jeg sa «nesten kronologisk» rekkefølge, siden Thor:Ragnarok har premiere samme dag som Stranger Things 2, nemlig 27. oktober.

Du hildrande som jeg gleder meg! Cate Blanchett og Karl Urban er picture perfect som Hela og Skurge. Hulk i full gladiatormundur, og med Warbound på slep. (I det minste ser vi Korg, de andre er neppe langt unna.)  Valkyrie i  Tessa Thompson sin skikkelse. Thor og Loke i tospann.  Og jammen fikk vi ikke et glimt av både Fenrisulven og selveste Surt selv!

Mye å se frem til å en skjerm eller lerret nær deg i høst!