«Classy»


Netflix fikk ufortjent mye tyn for Iron Fist. Men selv de krasseste kritikerne måtte slite seg gjennom sesongen, for med det var siste brikke lagt for Netflix-Marvels svar på Avengers.

Selv om det har vært litt ujevn kvalitet på de enkelte seriene bør det hjelpe at de nå kan spilles på hverandre.  Elektra er tilbake, og Sigorney Weavers Alexandra ser ut som en madam man ikke skal skubbe seg på.

Sesongen slippes altså 18 august.  Da er det vel bare å avlyse alle planer for den 19.

I tillegg har jeg en tilføyelse å komme med i forbindelse med artikkelen om Guardians of the Galaxy Vol 2:  Nemlig den åpenbare parallellen mellom GotG-universets Ravagers og Hell’s Angels.  I begge tilfeller er de lukkede grupper, stiftet(?) av pensjonerte «helter».  I GotG er de opprinnelige Guardians (som sett i sluttscenene) ledere for respektive grupper av Ravagers, mens i den virkeligheten ble Hell’s Angels stiftet av hjemvendte amerikanske jagerpiloter etter andre verdenskrig. (Selve navnet kommer jo fra en skvadron av de «flygende tigre» i Kina.) Yondu sine overtramp av æreskodekset var et resultat av at han sto på lønningslisten til Ego, og da kan de jo ha sklidd ut videre i løpet av de tiårene han har stått på utsiden. Om ikke annet er det en fin teori, enten det var tilsiktet eller ei!