Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag…


En kalender kan være så mangt.

Den gregorianske kalenderen er internasjonalt den mest brukte sivilkalenderen. [1] [2] [3] Den er oppkalt etter pave Gregor XIII, som introduserte den i oktober 1582. Kalenderen var en forbedring av den julianske kalenderen, foreslått av Julius Cæsar i 46 f.Kr., som igjen en reform av den gamle romerske kalenderen. Reformen innebar en korrigering på 0,002% i årets lengde. Motivasjonen for reformen var å stoppe driften av kalenderen med hensyn til jevndøgn og solverv.

I dag har de fleste kalenderen på mobilen, men det er jo en viss sjarm med en god gammeldags veggkalender, er det ikke?

Da bør du selvfølgelig velge en kalender utgitt til inntekt for veldedighet.  Som for eksempel kalenderne utgitt av universitetsroklubben University of Warwick Boat Club.  For femte år på rad ga de ut kalendere for å sikre foreningsdriften og veldedige organisasjoner som Sport Allies og kreftforeningen Macmillan, Som seg hør og bør i 2017 finnes den selvsagt i to valører:  Herrer og damer

Det er jo ikke akkurat som om roere flest ikke er i skapelig form heller, men det er visst bare det ene kjønnet som er nøye med å huske flytevest? 

En idé for norske foreninger som sliter med økonomien? NTNUI burde kjenne sin besøkelsestid…