H#1:AD 214 – Vårrengjøring og lektor med opprykk


Like sikkert som skatteoppgjøret kommer etterdønningene etter Wrestlemania.  Noen får en tupp bak og lykke til på ferden, mens de som har sittet på vent etter skader eller er nysignertdebuterer. Sit men ikke minst er det dem som har fått beskjed om å rydde skapet sitt på WWEs Performance Center, og blitt stemplet som klar for The big leagues.

Jeg tenkte jeg skulle ta en kjapp vurdering på hvilket brand som har trukket det korteste strået i Silly Season denne gang.  Det kan kanskje virke litt tidlig, siden det først er neste uke er Superstar Shake-up™, det betyr partnerbytte og omstokk.  Likevel tror jeg vi kan være ganske sikre på at ingen av dem som nå har debutert kommer til å bytte farge i den nye kabalen.

NXT

NXTs heteste signering er utvilsomt Drew McIntyre. Den ruvende skotten var en stund brennheit, før alt imploderte etter at det ble kjent at han hadde fått juling av kona… (Nei, seriøst, det var det som skjedde.)

Han burde være en klar styrke for et noe tynt NXT-mannskap.  For de har virkelig blitt årelatt nå.

RAW

Hardy Boyz er tilbake, og plutselig kommer tag-team wrestling i fokus igjen.  Matt og Jeff er fortsatt i juridisk disputt med TNA om retten til «Broken Universe» gimmickene,  men forhåpentligvis blir det enten klart, eller WWE lager en så god piratkopi som mulig uten å bli saksøkt, innen det blir behov for å friske dem opp.

Apropos tag-team:  The Revival har introdusert seg selv på best mulig måte, ved smadre New Day brutalt og uten omsvøp.  Jeg tror Dash Wilder & Scott Dawsonhar en lysere fremtid enn for eksempel Vaudevillians eller for den del American Alpha.  Der de lagene «vokste frem» på NXT, og ikke så lett kunne la seg potte om uten å ta skade av det, er The Revival mer grunnleggende.  To bunnsolide wrestlere av den gamle skole, «throwbacks» som WWE liker å kalle det. Publikum kan med en gang identifisere hvem de er, hva de vil og hvordan de har tenkt å gjøre det. 

Emmalina er død, lenge leve Evil Emma. Hun er den perfekte opportunistiske, narsissistiske, femme fatale. Var hele «Emmalina» en langtrukken spøk?  Eller et teng på febrilsk omskriving av planlagte historier? Hvem bryr seg!

En annen som har returnert med fynd og klem er Finn Bálor.  Noen vil kanskje si han kommer til å få en utfordring med å få tilbake Universal-tittelen, nå som Brock Lesnar holder den.  På den andre siden: Magen er Lesnars akilleshæl, og Bálors finisher er et dobbelt stamp i magen fra to meters høyde.

Sist men ikke minst. Stephanie er fortsatt i sjokk etter å ha destruert møblement forrige helg, og Mick Foley har fått sparken som GM.  Med andre ord trengte Vince en erstatter.

SmackDown

Det er ikke kom til å komme fra at det virker som de blå hadde en litt dårligere innhøsting ved første øyekast.  Naomi kom tilbake på Wrestlemania og vant Smackdowns kvinnetittel, en tittel hun måtte si fra seg på grun av skade, men det var en varslet retur.

Erick Rowan er tilbake, nå med 5 % mer cyberpunk (eller muligens steampunk). Men han er neppe nok til å vekke liv i historiene som spinnes rundt Bray Wyatt.

Litt mer stemning over de to som hadde tatt turen fra Orlando.  Tye Dillinger. The perfect 10.  Etter 11(!) år i alt som finnes av farmerdivisjoner i WWE (inklusiv ECW) så er han endelig funnet verdig.  Han har verdens enkleste gimmick, men har har massiv rutine og spruter karisma, så dette kan gå bra det!

Karisma ja… The King of Strong Style: Shinsuke Nakamura, har stemt fiolinisten sin, og danset seg på plass i Smackdown-stallen. Umulig å spå hvordan det vil gå, enten funker det som fjell, eller han vil falle helt gjennom.

205

Okay Loners Oney Lorcas Lo-key Arnos Lonely Orcas? Nei, ikke hørt om han jeg heller. Var han en av Jediene som Anakin drepte i den siste av de Star Wars-filmene ingen liker?

Au-au og adjø (for denne gang).

Undertaker har lagt opp.  Men han hadde jo bare én kamp i året så det vil vi nok ikke merke så mye til.

Nikki Bella har også varslet at hun nå tar en lengre pause.  Nakkeskaden hennes er fortsatt ikke god, og hun vil bruke tiden som nyforlovet sammen med John Cena som skal spille inn en film.  Hun varslet på Instagram at hun neppe kommer tilbake før hennes høygravide tvillingsøster Brie er klar for en retur.

Mange hadde veddet penger på at Paige ville bli den første som fikk oppsigelsesmelding nå. I stedet ble det Simon Gotch.  Jeg tror WWE beholder Paige fordi Total Divas (der hun er med) nettopp hadde premiere.  Dessuten vil de neppe risikere en backlash ved å si opp en wrestler som er skadet,  eller slik at det kan oppfattes som en «straff» for at det ble lekket nakenbilder av henne. Jeg tror de fleste er innforstått at wrestlere, som andre mennesker mellom 16 og 50, stort sett både er seksuelt aktive og helt nakne under klærne. Gotch på sin side har visstnok ikke vært udelt populær, og har blant annet havnet i slagsmål med Sin Cara.

Det er fortsatt en del utøvere på skadelisten:  Summer Rae (nakkeskade) er fortsatt ikke klarert, men tydeligvis på vei, siden hun var med på WWE Axxess under Wrestlemania. Darren Young (albue), Zack Ryder (kne) og Rusev (skulder) er også ute for den nærmeste fremtid  (noe som betyr at Lana og Bob Backlund ikke har så mye å gjøre.)  Cedric Alexander og Noam Dar er på skadelisten hos Cruiserweighterne, (og ingen Dar, ingen Alicia Fox). Kane har tatt en pause for å få liv i en politisk karriere mens Eva Marie tilsynelatende nå kun er en ren «Total Diva».  Hos NXT er det bare SAnitYs Sawyer Fulton (skulder) og Shane Thorne (kne) på skadelisten.

Tamina Snuka er offisielt ikke plassert på noen av showene, men har deltatt på house show for Smackdown, mens Tyson Kidd formelt sett fortsatt er under kontrakt, men ingen tør små om han noensinne kan gå i ringen igjen, ryggmargsskader er ikke å spøke med!

Alt i alt ikke så ille.  De jeg tror bør sette mobilen på lydløst og forsøke å dra på jobb med en positiv innstilling er på RAW: Shining stars (Primo&Epico), Mark Henry, Titus O’Neill, R-Truth og Goldust (som aktiv wrestler), og på Smackdown: Ascension (Konnor&Viktor), Curt Hawkins, Fandango og kanskje Dolph Ziggler (som definitivt trenger å finne på noe nytt).

Jeg tror ingen av kvinnene er direkte utsatt, det måtte i så fall være Alicia Fox.

Hvem tror du blir sendt på dør?  Kom med dine tips i kommentarfeltet!