Going. Down.


At Iron Fist fikk en, skal vi si, blandet mottagelse, hindrer ikke høye forhåpninger for The Defenders.  Netflix neste Marvel-serie.  Dette blir Netflix-Marvel sitt svar på Avengers.

Hittil har vi ikke visst annet enn at det var premiere en elelr annen gang til sommeren,  men dagens teaser-trailere endret på det:

Fant du påskeeggene?

Når Jessica smadrer overvåkingskameraet legg merke til klokkeslettet.

18 august 2017 blir nok premièredato.

Ellers ser våre venner ganske slitne ut, og Matt har improvisert en forkledning.  Ikke så rart, han er den eneste med et tilnærmet respektabelt renommé å beskytte. Heisen er merket Midland Circle Financial, et frma som første gang dukket opp i Daredevil sesong to.  Er det en mulig arbeidsgiver for  Sigourney Weavers mystiske karakter «Alexandra» som ryktes å være Defenders «big bad» i sesong 1.

Det andre påskeegget er skjult i det åpne. Oppe i venstre hjørne er det en tallrekke som ser umiskjennelig ut som er URL.

Følger man den kommer man til New York Bulletin Archive.  Nettsiden til tabloidavisa der Ben Urich jobbet før han møtte sitt endelikt i nevene på Kingpin, og nå er Karen Page’s nye arbeidgiver.

Marvel putter med andre ord «tease» i «teaser trailer». Gleder med!