«I tried guys.» Superbowl-trailerne er her!


Nattens SuperbOwl var en rysare. New ENgland Patriots lå under 3-21 mot Atlanta Falcons halvveis, men kom som ett skudd etter å ha fått høre Lady Gaga og vant 34-28 til slutt!  Jeg så kampen på Viasat og gikk dermed glipp av alle Superbowl-reklamene.  Siden de er verdens dyreste reklamespot pr. sekund så legges det ekstrem mye innsats i disse reklamene.  Det var mange reklamer for filmer og nye sesonger av TV.serier og de tre jeg ser mest frem til var disse tre: 

Sesong to av Stranger Things (Netflix) kommer, passende nok, til Halloween!

Er det mulig å ikke elske Baby-Groot?  Nei selvfølgelig ikke!  Spotten gav oss noen nye scener, men fortsatt er det litt i det blå hva plottet i Guardians of the Galaxy, vol. 2 faktisk er. Slik skal en god Teaser-trailer være!  Det eneste som er sikkert er at Yondu og Nebula nå definitivt blir voktere av galaksen de også.  Mer Karen Gillan er aldri feil, og Michael Rooker er ikke dum han heller!

Premiere 5. mai!

En annen film å glede seg til i våres er «halvnorske»  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Halvnorsk fordi det er duoen Joachim Rønning og Espen Sandberg (Max Manus, Kon-Tiki) som står for regien.

Johnny Depp har kanskje fått et litt grumsete rykte på hjemmefronten, men han bare ER Jack Sparrow Kaptein Jack Sparrow.  Javier Bardem har vel aldri feilet som skruppelløs skurk på film heller, så joda:  Zombier og vandøde i fantasy-versjonen av seilets gullalder bør fungere som fjell! Premiere 26. mai.

Sist men ikke minst:  Ghost in the Shell. Det er kanskje en unødvendig live-adapsjon, men Scarlett Johansson som hevngjerrig androide?  Mmmmm.  Premiere 31. mars!

Ellers var det også spot’er for Baywatch(!), Transformers 5: the Last Knight(?!?) og The Fate of the Furious a.k.a. F&F8 (de går inn for å slå rekorden til Police Academy, gjør de ikke).