Luke 8 – PolCo’s Tradisjonelle julekalender 2016


elegant-border
Snart er det jul, og da kommer julegjestene. Men hva gjør du med dem som blir for lenge?  Han ligner litt på nissen i grunn, der er ikke han, der er…

08

Endelig så det ut som om den kjipe halvdelen av regjeringssamarbeidet skulle klare å oppfylle ett at valgløftene sine.  Italia hadde nemlig bedt om å få Najumuddin Faraj Ahmad, bedre kjent under artistnavnet Mullah Krekar utlevert. En skulle tro det ikke var alt for vanskelig.  Italia har ikke dødsstraff, noe som har vært hovedproblemet med å skulle returnere ham til Irak.

Men innen man var ferdig med rettforhandlingene og fant ut at, joda Anundsen kunne logge seg på Norwegian.com og booke en billett til skjeggebassen,  kom det for en dag at Italia alt før sommeren hadde droppet tiltalen. Så da var man like langt da.  Mullahen kunne le i skjegget og dra hjem for å spise eplekake. Brynjar Mehling kunne levere faktura og koste på seg ny bonevoks hos frisøren, og FrP måtte få ut irritasjonen på støttepartiene til regjeringen.

På bildet ser vi Mullahen enten forsøke å bestille fire halvlitere og en pakke potetcrisp for å ferie,  eller kanskje det var «håndsymbolene til Det muslimske brorskapet i Egypt – fire fingere i været med tommelen inn mot håndflaten og pekefingeren i pekende oppover, salafist-symbolet som særlig IS forsøker å gjøre til sitt symbol».

Slapp av, er lenge til jul, også for muhammedanerne!

Fjorårets kalender finner du her!