Luke 3 – PolCo’s Tradisjonelle julekalender 2016


elegant-borderEndelig Freddan!  Start helgen med å åpne en ny luke!


Det er ikke så lett å være statsminister.  I hvertfall ikke når de du er ment å samarbeide med posisjonerer seg foran neste Stortingsvalg ved å være vrange som tre treåringer på bilferie i øsende regnvær.

At Bergens svar på Margareth Thatcher til tider har hatt en BMI noe over idealet er kjent.  Men etter at hun flyttet inn på slottet har hun minket i takt med asyltilstrømmingen.  Er det stress og mas, eller kanskje lange spaserturer i Slottsparken. «Gotta Catch’em all» heter det jo, og det gjelder vel enten det er Pokemons eller illegale innvandrere.

På dagens bilder ser jo Jern-Erna nesten florlett ut.  Som en blåsprengt ballerina som gjør seg klar til å balansere på verdens tjukkeste slakke line. Mye av æren må gå til fotografen.  Vi kan levende forestille oss ham på pressekonferansen: Dyvåt av svette etter å ha albuet seg i posisjon, satt han på huk og telte ned.  Et feiltrinn og konepone og 8 smårollinger der hjemme ville kun få en bøtte kald grus til julemiddag.  Men han klarte det.  Han fikk bildet! Gjør deg varm om hjertet gjør det ikke?

Kun 21 dager igjen til jul!

Fjorårets kalender finner du her!