Luke 2 – PolCo’s Tradisjonelle julekalender 2016


elegant-borderInnså nettopp at vi alt har passert første søndag i advent! Du hendelse!  Da er det vel bare å raska på og raske opp luke numero deux!

02

Dette bildet stod på trykk i de fleste amerikanske aviser på onsdag etter at PEOTUS hadde invitert Mitt Romney på middag for å diskutere muligheten for en kabinettposisjo for sistnevnte.  Er det rart dette bildet gikk som en farsott?

Vi vet fra før at Teh Doland har mimikken til en lateksdukke styrt av et ekorn på LSD, men det som trekker bliket til seg her for en gangs skyld ikke ham.  I stedet er det Mitt Romney. Det der er blikket til en cheerleader som innser at i natt, i natt blir blomsten hans plukket enten han vil eller ei.  Om du slår opp på «Daterape» i et leksikon finner du bare dette bilde, og ingen ytterligere forklaring. Det er nesten utrolig, men her vekker han sympati.  Det er som å se et invalid piggsvin med krampe i begge ben som ser livets robotgressklipper nærme seg ubønnhørlig.

At de valgte en romantisk setting, med dempet lys og blomster på bordet hjelper heller ikke. De drikker enten vann eller verdens blasseste chablis, og mens Sir Trumpsalot ser ut som han har inhalert suppen sin allerede er Romney knapt i gang med sin rett.  Kanskje han rett og slett har mistet matlysten? Det høres utrolig ut, siden har er republikaner, og som kjent må de levere inn sjelen sin i pant når de melder seg inn i partiet.  Et absolutt uforglemmelig pressebilde!

Kun 22 dager igjen til jul!

Fjorårets kalender finner du her!