Luke 1 – PolCo’s Tradisjonelle julekalender 2016


elegant-borderHvor har det blitt av julekalenderen i år? hører jeg deg si i fortvilelse.  Vel i år er temaet «pressebilder du husker».

corbyn
Vi starter vil like godt med lederen for det Britiske Arbeiderpartiet: Jeremy Corbyn.

Etter at Castro omsider bukket under for kjederøykingen sin, bare 90 år gammel, overtok Corbyn tronen som kommunismens mest trivelige ansikt på den vestlige halvkule.  Akkurat hvorfor han synes det var passende å posere med en enorm squash samme dag som  landsmøtet i Labour startet, er uklart.

Men det er et herlig bilde, er det ikke.  Damen til venstre har tilsynelatende orgasme, eller ler så godt at hun har tisset på seg.  Corbyn selv har et uttrykk av lett fortvilelse med et strøk av stolthet.  Det er som om han tenker «This, this is the essence of GREAT Britain!» Karen til høyre er likevel han som vant: Ikke bare er slipset hans så enormt langt at han hadde vært sømmelig antrukket selv om det var alt han var iført.  Han har også et ansiktsuttrykk du ellers kun finner på veldig veldig fulle tenåringer, eller små skjødehunder som får tømt seg etter en uke med forstoppelse.

Kun 23 dager igjen til jul!

Fjorårets kalender finner du her!