Mer DC-snadder fra Hall H


ww2017aSom nevnt, SDCC er underveis, og det betyr selvsagt at det ikke bare er Netflix som slipper teasere og trailerer over en lav sko.  Den første offisielle plakaten for Wonder Woman er klar (se over), og den inneholder mer farger enn 3 timer Batman v. Superman til sammen.

Det samme kan sies om den første traileren.  Ikke bare er den episk, men jeg tror de har gjort et klokt valg ved å sette den til første verdenskrig. En krig som ikke på langt nær er like velpløyd mark som den andre, dessuten slipper DC sammenlikninger med Captain America. Et siste poeng er at under første verdenskrig var det ikke like opplest og vedtatt hvem som var «snille» og hvem som var «slemme».  Frankrike og England var nådeløse kolonimakter med sterk klassestruktur,  Russland var et føydalsamfunn som gikk gjennom en uhyre blodig revolusjon og havnet i klørne på totalitære venstreekstremister,  og Tyskland var en militaristisk mønsterbruk som aktet å brøyte seg rydning både i Europa og Afrika.  Når ingen,  selv ikke amerikanerne automatisk kan identifiseres som «helter» har Diana mer spillerom.

Men nok prat,  her er traileren:

Før den får premiere er det tid for superskurkene i det godes tjeneste.  SDCC var premieren for det som presumptivt blir den siste Suicide Squad-traileren før premieren i august.

Det ser fortsatt svært lovende ut. Og jeg liker at på tross av serie med trailere er det fortsatt litt uklart hvordan plottet er bygget opp!

Sist men ikke minst  er det duket for den første sniktitten på DCs svar på Avengers, nemlig Justice League.

Litt mer reservert her kjenner jeg.  En del av kostymene er litt funky, men det er kanskje fordi de baserer seg på mer CGI som ikke er fullført ennå. Og vasstrukne Khal Drogo…?  Jaja,  det er håp i hengende fiskesnøre. Jeg er særlig spent på hvem som skal være antagonisten i denne filmen. DC har nok å ta av, men de må nødvendigvis velge noen som skiller seg fra de Marvel har brukt i sine ensemble-filmer.

Regissør Zack Snyder twittret et bilde av gjengen samlet,  og det virker som om han har lært av all kjeften han fikk etter Batman v. Superman, mer farger og mer humor ser det ut til.JLAa

Sist men ikke minst noe som ikke er DC-relatert, men Marvel-relatert, nærmere bestemt Thor:Ragnarok som kommer neste år. wwhulk

Jepp, det er gladiatorantrekket til en viss smaragdgrønn kjempe som har vært M.I.A. siden Avengers: Age of Ultron.  Thor får visst omsider verdig motstand i form av en bråsint World War Hulk.