Sapphic Stark


marstarSophie Turner har konkludert med at Game of Thrones Sansa Stark snart må se som om på et helt nytt marked,  etter to katastrofale ekteskap med henholdsvis Joffrey Baratheon og Ramsay Bolton.  Ikke at det lille intermezzoet med Tyrion Lannister var spesielt trivelig for henne heller.

Så til Entertainment Weekly uttalte hun under innspillingen av sesong 6: “In the GoT universe, I think she’s going to have to swing the other way – because the men thing isn’t working for her.”  Og hvem er det hun har sett seg ut?  “Judging by Sansa’s relationship with Margaery … probably Margaery.” Vel hun har god smak.natalie-dormer-GQ

Kanskje hun også regner med at Margaery vil være åpne for å eksperimenter litt, hun har tross alt en bror som er eksepsjonelt skeiv, selv til Westeros å være. Dormer har jo selv fleipet med at det trengs flere regnbueflagg i King’s Landing.

Sophies sekundærvalg er litt mer overraskende.

“Or Arya – because I’d like to see that happen. I’d love a love scene between Arya and Sansa.” Not bloody likely, selv om HBO liker å presse grensene for hva de kan vise på TV.  Dessuten er det litt for lett å gjennomskue at Sophie kun har egeninteresse i tankene her, når hun vil gjøre #Mophie canon i GoT. Flere anledninger til å tafse på Maisie og vise versa.

mophiec