Et lite motmiddel mot post-borgerkrigs-depresjoner


allhailCaptain America: Civil War var et fyrverkeri. Men etter å ha sett den får du gjerne litt den samme følelsen som 1. juledag, når alle pakkene er åpnet. Det føles lenge å vente til neste gang.

Selv om det bare er en snau måned til mutantene slår seg løs i X-men: Apocalypse, er ikke det helt det samme.  Det er som når du har lyst på grillmat og øl, da er det ikke så stas med reker og hvitvin, uansett hvor godt det er. Og den godeste Doctor Strange ankommer ikke før neste vinter…

Heldigvis er internettet er din venn.

Mange vet nemlig ikke at Marvel Studios har laget en serie med «One-shots».  Kortfilmer satt i Marveluniverset. De ble laget som ekstramateriale til DVD/Blu-Ray utgivelsene av filmene.  Den «viktigste» og mest forseggjorte er uten tvil filmen som kom som ekstramateriale til Thor: The Dark World nemlig All Hail The King.

Jeg vet ikke hvor lenge den blir liggende ute, siden det vel streeeeeengt tatt er brudd på opphavsrettigheter og sånn. Den har nå fått ligge ute i to uker allerede. Enten er Marvel ikke så opptatt av at det som i praksis er gratis ekstramateriale for fansen spres, eller Dailymotion er som sedvanlig ikke spesielt enkle å ha med å gjøre for de rettmessige opphavsmennene. Kanskje mest det første, jeg vil tro at så lenge gud og hvermenn sprer torrents av kinofilmene deres, er det der de setter inn advokatene først!

Uansett, her har du sjansen om du lurer på hva som skjedde med Trevor Slattery, den fallerte skuespilelren som var nikkedokken «The Mandarin» i Iron Man 3 . (Eller du undres på hvor det ble av Justin Hammer fra Iron Man 2.)

Artig!