It’s not what you do, it’s how you do it.


How hard can it be?

How hard can it be?

Warner Bros. anskaffet seg nylig rettighetene til Cannonball-franchisen, og nå er det klart hvem som får ansvaret med å lage neste film i rekken. (De er veldig nøye på å presiserer at det ikke er en remake eller en reboot.)

Valget falt på en kar som var medansvarlig for kanskje den morsomste Tom Cruise-filmen jeg vet om: Tropic Thunder: Etan Cohen.  I hvertfall om vi skal tro Variety og Deadline.

Kommer en ny fortelling om forviklinger under  » The Cannonball Sea to Shining Sea Memorial Trophy Race” til å bli en suksess?  Vel det er jo en franchise som lever på fire grunnpilarer: Lekre biler, lekrere damer, en endeløs mengde cameos og ikke minst en stadig strøm grovkornet humor.  Her til lands hadde jo filmens Børning grei suksess for noen år siden, så at det er et marked der er åpenbart.

veyron

Kommer med koppholder og DAB+ som standard

Det er jo ikke akkurat noen manko på episke biler som kan dukke opp heller: Koenigsegg og Bugatti har laget monstre med firesifrede antall hester under hekkpanseret.  Ferrari og Porsche har heller ikke ligget på latsiden, og det har vært en renessanse for amerikanske muskelbiler.

Hollywood skulle heller ikke ha noen umiddelbar manko på hverken snertne starlets eller gjenkjennelige fjes.

For eksempel Amy Adams

For eksempel Amy Adams

Hadde det ikke vært litt gøy med tre eldre britiske herremenn som stiller til start med en hjemmesnekret farkost som naturligvis bryter sammen før start? Du vet, de tre på det øverste bildet. Eller Tom Hardy i nyoppusset Gigahorse? Noen av gjengen fra X-men filmene kanskje? (Som forsøker å bløffe seg gjennom USA ved å bruke krefter de ikke har.) Eller en eller annen underholdende formel-1 fører, eller kjent bil-nut som Jay Leno?

Viktigst av alt er likevel spørsmålet om WB klarer å kopierer en av filmhistoriens mest suggererende anslag og tittelmontasje.

Jeg har trua, så lenge de skjønner at a) Filmen må ikke finne på å ta seg selv seriøst og b) Ingen vitser er for bløte eller upassende til å tas med!