DC blir looney i november


Starfire #6 (DC)

Starfire #6
(DC)

«Variant-covre»  er etterhvert blitt en vel etablert metode for å få tegneseriesamler til å spa opp noen ekstra grunker.  Tanken er at en utgivelse kommer med ett standard cover u løssalg, mens det trykkes et mindre opplag med variant-covre som enten forbeholdes abonnenter, må spesialbestilles, eller kun er tilgjengelig på noen utsalgssteder.

Nå kjøper jeg 99.99% av alle tegneseriene jeg leser i bokform, men det betyr ikke at jeg ikke kan sette pris på morsomme variant-covre. (De havner jo gjerne som bonusmateriell i appendixene i bøkene.)  Virkelig morsomt blir det først når et større forlag gir ut varianter over ett gitt tema i hele bredden av blader. Tidligere i sommer offentliggjorde DC at de skulle feire oktober med en serie Halloween-inspirerte cover.  og nylig ble det klart at i november skal det synes at DC eies av Warner Bros.

Catwoman #46 (DC)

Catwoman #46
(DC)

Black Canary #6

Black Canary #6
(DC)

For å se alle de 25 coverene ta turen til Newsarama. Hvis du derimot bare vil ha en oversikt over hvilke artister som er involvert har Comicbookresourses den komplette listen!