34 sekunder.


rousey_correiaHelgens UFC 190 gikk i Rio de Janeiro, Brazil i helgen.  Og Main Event innebar Bethe Correias andre forsøk på å vippe Ronda Rousey av tronen som kvinnelig mester i bantamvekt.

Correia har gått massiv ut å forhånd med solide slag under beltestedet, som da hun i et intervju sa hun håpet Rousey ikke ville «drepe seg selv» når hun tapte.  Ikke spesielt sportslig, særlig siden Rosey mistet faren sin til selvmord.  På innveiningen ropte hun at Rosey ikke måtte begynne å gråte, og var helt hyper. Om det spilte på at Rousy like før seansen hadde fått vite at «Rowdy» Roddy Piper hadde gått bort vites ikke, men det er inegn hemmelighet at Rousy satte stor pris på Piper. Det er ikke uten grunn at hun fikk hans velsignelse før hun godtok å arve hans kallenavn.

Men Bethe prøvde kanskje mest av alt å overbevse seg selv om at hun hadde en sjanse.  Det hadde hun naturligvis ikke… Etter 34 sekunder lå hun langflat på kanvassen og prøvde å huske hva hu het, mens dommeren måtte løfte vekk Rousey som hadde mord i blikket. Det gikk fort over, hun brøt ut i et stort smil og nøyde seg kun med å snu seg mot motstanderen og returnere oppfordringen om ikke å gråte.

Hun hadde altså dedikert kampen til salige Roddy Piper, og det er neppe et sjakktrekk å gjøre verdens mest dominante MMA-utøver i sin vektklasse skikkelig forbannet før kamp. Etter kampen sa Rousey seg ferdig for godt med Correia,  og så heller fremover mot den neste som er dumdristig nok til å utfordre henne.

Det er nesten urettferdig for motstanderne.  Ikke bare er hun uslåelig i oktagonen (12-0), hun er også modellpen, oser karisma og er akkurat passe nerdy til at det er sjarmerende.

Ikke rart WWE gjør sine hoser grønner med tanke på en fjern fremtid når hun går lei av MMA…