Fremtiden ser super(helt/skurk) ut!


Warner Bros og DC tenkte de skulle gi ekstremfansen i sal H på Comicon i San Diego en real karamell å suge på, og laget en trailer/teaser for neste års Suicide Squad. Så ble de kjempeoverrasket når skjulte opptak fant veien til Youtube i løpet av noen timer.

...

Når de fikk summet seg slapp de selv klippet på youtube i HD, med en passiv-aggressiv «klask-på-lanken» melding til de som hadde søkt opp det priatkopierte materiale. Wow, snakk om å distansere seg fra egen fanbase.  Når Marvel oppdaget at Age of Ultron traileren deres var stjålet og sluppet,  postet de den selv med en kommentar om at det var Hydra som var ansvarlig. (Mens de i det skjulte selvsagt prøvde å finne ut hvem som var ansvarlig, for å kunne saksøke vedkommende herfra til helvete og tilbake.)  Det er en mye bedre løsning,  siden du ikke implisitt kjefter på fansen bare fordi de er interessert i filmene du lager!  Jeg skjønner at WB/DC helst vil ha oppmerksomheten til kinopublikum rundt Batman vs Superman-filmen som kommer i år, men ærlig talt, alt som inkluderer den blåkledde guttespeideren fra Krypton interesserer meg omtrent like mye som statsbudsjettforhandlingene i Burundi, og jeg er ikke alene.

Det er kanskje den eneste DC-filmen jeg ser frem til. Det er mulig det blir en kalkun, men så lenge den overspiller det materialet legger opp til, bør det bli severdig. Det er to ting som gir en viss grunn til bekymring. Det ene er at Deadshot kanskje får litt for mange scener uten maska si.  Vi vet hvordan Will Smith ser ut, det holder det,  dere behøver ikke minne oss om at det er han som spiller rollen.  Det andre er at Harley Quinn har mistet aksenten sin! Buuuh! Derimot tror jeg Leto blir en helt utmerked Joker. Han skal være en uberegnelig psycho.  Heath Ledgers Joker var bra, men det var litt mye «clown prince of crime» og ikke like mye seriemorder.  Joker er på sitt beste når han er den de andre superskurkene er alvorlig redd for å omgås.

Hva har så Marvel å by på?  Vel de har sluppet den siste teaseren før onsdagens premiere på Ant-Man, og der dukker jammen en gammel kjenning opp.

Samuel Thomas «Sam» Wilson,  bedre kjent som The Falcon.  For det er ingen overraskelse at The Avenger Initative fortsatt driver aktiv rekruttering. 🙂