«Glamour shoot is glamorous»


Sophie Turner Fotografert av  Stefan Heinrichs for tyske Interview Magazine  April 2015

Sophie Turner fotografert av Stefan Heinrichs for tyske Interview Magazine april 2015

Sesong 5 av Game of Thrones er ferdig, og mange fans (særlig av bøkene) var mindre fornøyd med at Sansa Stark endte opp som Fru Ramsay Bolton. På den ene siden skjønner jeg frustrasjonen, siden mange identifiserer seg med Sansa.  På den andre siden, det er fortåelig at serieskaperne vil krympe persongalleriet noe.  Jayne Poole ble sist sett som en statist i sesong 1, mens i bøkene tilbringer Sansa lange strekk ute av bildet. Dessuten burde vel de fleste ha begynt å lære at du ikke må identifisere deg for mye med en enkelt rolle i denne serien enten det er i bokform eller på TV.  Så snart du har gjort det så kommer de til å dø! (Hmm, kanskje George R. R. Martin egentlig har skrevet Lovecrafts mytiske teaterstykke «Kongen i gult»?)

Derimot er jeg ikke helt enig i at det bryter med de etablerte forbindelse i TV-serien slik noen har hevdet.  Petyr «Littlefinger» Baelish er ingen idiot, selv om han er en renkespiller av rang som ville gjort Tzeentch misunnelig. Sansa er nemlig perfekt malurt å plante i Boltons beger. For det første har hun overlevd mer eller mindre uskadd i åresvis som Kong Joffrey Baratheons trolovede. Riktignok er Ramsay en førsteklasses psykopat, men han er ikke ustabilt irrasjonell.  Joffrey derimot var et komplett monster med absolutt null hemninger. For det andre: Sansa spiller på hjemmebane i Winterfell.  Sist men ikke minst, kanskje han har lest Frank Millers episke Daredevil: Born Again, der Kingpin til sin gremmelse lærer at «A (wo)man without hope is a (wo)man without fear».

Jeg vet ikke med deg, men jeg synes alltid det er sjarmerende når skuespillere antar aspekter ved sine mest kjente roller.  De fleste er vel etter hvert overbevist om at Chris Pratt er helt naturlig uanstrengt morsom og leken i virkeligheten som rollene han spiller. Enten han taper et veddemål med bestekompis Chris «Captain America» Evans og stiller opp i full Starlord-mundur på et barnehospital, eller «tar hevn» på dyreparkansatte som parodierte den ikoniske «raptor-whisperer»-scenen fra Jurassic World, ved å gjøre den ultimate versjonen på en førskole.

Exhibit A (via Imgur)

Exhibit A
(via Imgur)

Exhibit B (via Imgur)

Exhibit B
(via Imgur)

 

Hva har så dette med Sophie «Sansa Stark» Turner å gjøre?  Vel, i disse dager holder hunpå med innspillingen av X-men: Apocalypse som slippes neste år, der hun gestalter Jean Grey.

Her fotografert på settet samman med Lana "Jubilee" Condor. (via Instagram)

Her fotografert på settet samman med Lana «Jubilee» Condor. 80’s ahoy!
(via Instagram)

Men innimellom innspillingen har hun også rukket å ta et photoshoot for det mexikanske magasinet Glamour.Det avstedkom følgende replikkveksling på Twitter mellom Sophie og Maisie «Arya Stark» Williams:

(via Twitter)

(via Twitter)

Er det noen som egentlig tviler på at de to definitivt er søsken i ånden om ikke i blodet? 😀

Og ja,  Maisie har sine ord i behold. «Glamour shoot is glamorous»!

(Glamour via Twitter)

(Glamour via Twitter)