H#1:AD 198 – De Ustoppelige


Hands-on management. (NXT)

Hands-on management.
(NXT)

De siste ukene har vært relativt hektiske, siden jeg har gjort et ærlig forsøk på å tjene inn årets restskatt.  Dermed har det blitt NXT i forsinket opptak.  Ikke det av slik boksemat ikke er velsmakende, men det er ikke så veldig stort poeng i å blogge om det, når 99% av leserne antagelig ligger i forkant.

Derfor tenkte jeg heller dele noen tanker om dne mest relevante utviklingen.

Hideo Itamis skadeavbrekk

Som jeg spådde så skrev man inn Itamis kompliserte skulderskade som resultat av et snikangrep.  Derimot tror jeg det er litt for lett å automatisk tro at det er Kevin Owens som er skyldig.  For det første hadde det vært mer interessant om det f.eks. viser seg å være Finn Balors alter ego som han ikke helt klarer å kontrollere, eller Marcus Louis som gjorde det for å får Tyler Breeze oppmerksomhet.  En av grunnen til at Owens ikke er en opplagt mistenkt, er at han neppe vil ha mye med NXT å gjøre når Itami er tilbake igjen, og jeg tviler på at de vil promotere ham med en gang etter en så lang skade.

Dark Emma

Emma Lock (NXT)

Savnet og gjenfunnet: Emma Lock
(NXT)

Emma kler så til de grader rollen som kynisk heel,  hun klarer mesterstykket å spille en rolle (den nedbrutte og skuffede divaen som aldri fikk vist frem hva hun kunne på RAW)  som spiller en annen rolle (den selvsikre og dominante wrestleren som skal vise oppkomlingene at man ikke kommer så langt med et smil og positiv innstilling).

Det hjelper også Dana Brooke som har en gimmick med dybden til et lekk barnebasseng, siden Emma an ta seg av grovarbeidet både i ringen og på mikrofonen.  Og så ser jo Emma mye bedre ut i dyprød lebestift og svart/rødt ring-gear enn i babylilla og hvitt.

Så får vi se om WWE velger å prøve samme løsningen med Zack Ryder, men da med Mojo Rawlins som Ersatz-Bayley.

Team Bamf

Det har visst kommet noe uhumsheter i vannkjøleren i jentegarderoben, for Alexa Bliss har også skiftet legning, og fargemotiv.  Murphy og Blake har lenge slitt med at de i praksis bare er to drivende dyktige wrestlere i matchende klær,  noe som er en god start for et tag-team, men de har manglet litt mer «ompf».  Bliss kan være løsningen de har lett etter.  En ting er Enzo/Cass/Carmella, men det finnes jo et visst annet tag-team med kombinasjonen 2+1 på kjønnsiden.  Team Bamf mot UpperCats  hadde ikke vært meg i mot!

Og for at ingen skulle være i tvil om at dynamikken i Team Bamf ikke er Sunn/Bodydonnas  men snarere Orton/Legacy, så leverte hun en klokkeren Sparklesplash på Murphy&Blakes falne motstander etter kampen på onsdag.

Mer å lande på!  (NXT)

Mer å lande på!
(NXT)

Det er ikke de to som har fått seg en valet, det er hun som har fått seg et tag-team.

Mer fokus på spinnesiden

WWE.com presenterte de «fire store» på damesiden i en lang artikkel, som også fikk fullt blæsting i sosiale medier.  Becky Lynch har fått flere videopromoer, og en ny look som skiller seg litt ut.

Gulrotfarget Steampunky Timelord, eller noe sånn?  (NXT)

 Steampunky Timelord med gulrotfarget hår?
(NXT)

HHH legger ikke skjul på at han har stor tro på kvinnewrestling, og ikke er redd for å gi de main-event når de er på turné. Sasha Banks påståtte skade viste seg å være overdrevet.  Grunnen til at hun ikke deltok på en innspillingsdag var fordi forloveden hennes var slått bevisstløs i en kamp tidligere på dagen og hun hadde dratt med ham på sykehuset. Med andre ord,  det lover godt!

Kevin Owens

Når han ikke er opptatt med å levere de beste heel-promoene i bransjen på NXT og lemleste motstandere så fort han får sjansen, tar han turen til RAW for å ydmyke John Cena.  Nå har han fått en full WWE-kontrakt, og i morgendagens Elimination Chamber-spesial så har han en kamp mot denne samme Cena. Kampen er stipulert som ikke-tittel, noe som kan øke sjansen for en Owens-seier.  Eller han bare bestemmer seg for å gi Cena samme behandling som alle andre han har støtt i hop med: Med andre ord, grisebank.

"You have no fucking clue who you're dealing with John!" (NXT)

«You have no fucking clue who you’re dealing with John!»
(NXT)

Før eller siden mot Cena la en kommende stjerne gå over, og det er sjelden det har vært et så passende tidspunkt som nå. En tradisjonell oppesen Super-Cena som grovt undervurdere akkurat hvor infamt sydende psycho motstanderen egentlig er bak den disintresserte overflaten.

I Owens har WWE en Lesnar light som de kan bruke så mye de vil, det åpner for mange muligheter. I tillegg kan han da gi fra seg NXT-beltet uten at det svekker ham,  og NXT vil være full at folk som kan komme på RAW med en fiks ferdig feide, nemlig et ønske om å ta igjen for gammel urett.

«Tahiti Thomas»

"Joe is gonna kill you, Joe is gonna kill you!" (NXT)

«Joe is gonna kill you, Joe is gonna kill you!»
(NXT)

Samoa Joe er i NXT! Og han har ikke fått ett nytt og spennede navn på veien.  I tillegg har han tydligvis ordnet seg en deal der han fortsatt kan ta indy-bookinger, men gir WWE merchandise-rettigheter.  Åpner det for flere «deltidsansatte» i WWE, eller i hvertfall NXT?  Hvem vet,  jeg vet i hvertfall at en motivert Samoa Joe ikke er å forakte, og å sammenlikne med hva han måtte jobbe med i TNA, så er det lysår forskjell!

Eye of Balor

Finn Balor + krigsmaling er fremdeles en ustoppelig kombinasjon.  Men neste steg nå bør være å utforske i hvilken grad wrestleren Finn Balor  har kontroll over demonen han kanaliserer når det virkelig gjelder. Det hadde vært en artig vri å ha en sportslig og likefram face-wrestler som med ujevne mellomrom mer eller mindre frivillig slipper til en ondskapsfull og sadistisk heel-versjon av seg selv.

The Demon Liveth (NXT)

The Demon Liveth
(NXT)