H#1:AD 196 – Emma i klemma


NXT 6. mai 2015

NXT 6. mai 2015

RAW liker innimellom å smykke seg med #givedivasachance.  I NXT er HHH øverste myndighet, og han bruker i stedet en annen strategi. Han sørger for at alle kvinnelige wrestlere i NXT har feider, motivasjoner, personligheter og får tid på skjermen.

Denne uken innebar det en match på snaue 6 minutter, ett promointervju, en kontraktsigneringsseremoni og en liten dose Carmella. Men la oss ikke forgripe begivenhetene.

Som man reder…

Emma har de siste ukene mobbet Bayley, og her dukker hun opp med Bayleys t-skjorte, så vel som et rikt utvalgt hårbånd.  De sistnevnte ertet hun fansen med å nesten dele ut. Motstanderen hennes, Charlotte er som alltid en virvelvind av muskler, smil og episk intromusikk.

Det er en real kamp, der den store historien er hvordan Emma angriper bena til Charlotte, med et utall ulike grep og strategier.

Boston Crab (NXT)

Boston Crab
(NXT)

Men i sin nye heel-utgave er Emma om noe enda mer ufokusert,  så hun lar Charlotte kjempe seg inn i kampen igjen. Da er det ikke mer enn et feilskjær som skal til, før Natural Selection slår til og Emma går ned for telling.

Etter kampen kommer Bayley stormende.  Hun tilbyr Emma en klem, noe Emma motvillig går med på. Men Bayley slipper ikke opp grepet, og Belly-to-Bayley senere, går Bayley amok på Emma.  Det er først når Charlotte intervenerer Bayley roer seg, men hun sørger for å beslaglegge effektene sine Emma hadde ekspropriert.

Emma er svimeslått, Charlotte ser bekymret ut, og Bayley ser ut som om hevnen slett ikke smakte så søtt som hun hadde håpet. Ironisk nok er det kanskje en uironisk Bayleyklem akkurat det Emma hadde trengt for å komme seg vekk fra The dark side, men den muligheten har hun selv effektivt forspilt ved å være atal mot henne.

Dyreparken

Bearbaiting? (NXT)

Bearbaiting?
(NXT)

Rhyno og Bull Dempsey. 30 sekunder (maks). Ikke vanskelig å gjette hvem som vant. Rhyno vil på varulvjakt, og krever å få Baron Corbin på førstkommende Takeover.

«In other news»

Uuha Nation har signert for NXT,  alle hjerter gleder seg!

Kampen er utsatt

Meningen er at vi nå skal se Enzo Amore & Colin Cassady mot Dash Wilder & Scott Dawson. Men Enzo&COlin dukker aldri opp, og når en kameramann kommer seg backstage ser vi hvorfor.  Buddy Murphy og Wesley Blake hadde overfalt dem, og etterlatt dem som bevisstløse slakt hos en hysterisk Carmella. Det regnes kanskje som en opptrapping i feiden?

Gravende journalistikk

Michael Cole har satt seg ned med henholdsvis Kevin Owens og Sami Zayn og intervjuet dem. Owens er som alltid passiv-aggressiv og like ekte som en 23 kroners mynt, mens Zayn er den hete face’en som ønsker svar.  Han krever at Owens ansikt til ansikt erklærer at det ikke er personlig. Owens beste heel-grep var forresten den fantastiske avslutningskommentaren der han lovpriser Coles arbeid som kommentator på RAW. (Vel vitende om at ingen av fansen er enig med ham.

Stemplet!

Becky Lynch hadde en ny videopromo denne uka, der de igjen trekker frem hennes tidligere karriere, om enn ikke går i detalj om den grusomme skaden som satte henne ut av spill i årevis.

Når skal hun signere kontrakten om NXT Womens-title matchen, ber hun om mikrofonen igjen, og fortsetter der hun slapp, og erklærer at hun ikke kom til NXT kun for å få deltagermedaljen. Når Sasha Bank får pennen fra GM William Regal, avfeier hun det, og signerer heller med sitt eget personlige stempel: Like a BOSS!

Så, tradisjonen tro, klarer de ikke å holde fingeren av fatet men begynner å småslåss.

Bitch slap (NXT)

Bitch slap
(NXT)

Sasha for overtaket (se bildet øverst), men Becky kjemper seg tilbake, og setter på sin armbreaker før de brytes opp.

Goodbye cruel world

Alex Riley har en trist promo «hjemmefra».  Uheldigvis klarer ikke kameramannen å unngå å pane kameraet litt for langt til siden, så vi ser at han står i en gang, like ved selve salen NXT spilles inn i.  Han er såra og vonbroten, fordi fansen jublet når han ble maltraktert av Owens forrige uke. Nå skal han reise hjem for å operere kneet,  og mer eller midnre lover å returnere som heel. Jeg antar at det er planen i alle fall. Hvis ikke er det jo ikke noe poeng å filme denne promoen, da kunne han tatt skadeavbrekket sitt og få det bortforklart som et resultat av julingen han fikk.

I tillegg har Dana Brooke en sesjon med Devon.  Brooke  spiller den selvopptatte heel-divaen til perfeksjon, men hva i alle dager er galt med fjeset hennes?  En botox-innsprøyting som har gått galt?  Hun ser ut som en kryssing mellom Miss Piggy og Daffy Duck! Not good! Det som derimot er bra er at hun har en høne å plukke med Charlotte, siden det er Charlotte som er valgt ut til reklamen for WWE Tapout.

Alle gode ting er et arbitrært høyt nummer

Hvor mange ganger har Tyler Breeze og Hideo Itami møttes nå?  Forbausende mange, men det er forsatt bunnsolide kamper. Særlig nå som Finn Balor er blandet inn i miksen.

Again? (NXT)

Again?
(NXT)

Men hvor lenge var Adam i Paradis?  Denne uken kom også nyheten om at Itami er ute i 6 til 8 måneder med en skade.  Fryktelig dårlig timing. Særlig siden Sami Zayn tilsynelatende skade skulderen i sin RAW-kamp mot John Cena.  På den andre siden: Zayn er alt for flink til å selge, så det kan tenkes det er et work for å gi Owens en mulighet til å slå ham på en kritikkverdig måte, uten å  svekke Sami Zayn som merkevare.

Ukas Random Diva

"The NXT Womens Championship is no laughing matter"

«The NXT Womens Championship is no laughing matter»