H#1:AD 192 – Old, New, KENTAmania! (nå med mer hund)


I påsken ble det ikke mer wrestling enn Wrestlemania, så dermed er det tid for en dobbelt dose NXT.  Vel,  om det ikke var for at denne ukas utgave bestod av kvalifiseringsturneringen til «The Andrew The Giant Memorial Battle Royal»  eller TATGMBR  om du vil.  Og vi vet jo alt hvilken NXT-stjerne som kom med i TATGMBR, nemlig Hideo Itami.  Veien din er kanskje mest interessant for fansen.  Selv om det skal sies at det var ulidelig gøy å se at han omsider kunne trekke en GTS opp av hatten.

Forrige ukes NXT var ikke dårlig det heller.  Sami Zayn er tilbake.  Rhyno mauler jobbere og vil ha tittelen. (Det kan jo bli spennede å se hvordan det vil gå…)

Emma er fortsatt en vandrende skygge av seg selv,  og leverer en skuespillerprestasjon av dimensjoner opp i mot Bayley.  Det eneste problemet er at Emma nå, etter at AJ la opp, mer og mer brukes på hovedrosteren.  Hun og Paige hadde en riktig god kamp 8som de vant) mot Bellaene på Main Event, og hun er med i en photoshoot i anledning The Marine 4, sammen med Rene Young og Summer Rae.

Holy mother of God! (WWE)

Holy mother of God! (WWE)

Ellers var forrige ukes show viet det som antagelig var Lucha Dragons svanesang på NXT, siden de, sammen med Adrian Neville er «uteksaminert» og debuterte på RAW etter Mania.

Avslutningsvis var det en høyst funksjonell best-av-3 kamp mellom Hideo Itami og Tyler Breeze,  som Breeze noe overraskende vant.  Tanken var vel at med Itamis planlagte tur til TATGMBR så ville det ikke svekke ham noe videre, mens Breeze trenger å etableres som et toppnavn igjen.

(via WWE)

(via WWE)

Ukas random D’aaawww

Dagen etter Wrestlemania dro den nykronete mesteren tvers over kontinentet for å være gjest på The Today Show.  Der fikk han møte showets hvalp (hvorfor har ikke alle aktualitetsprogram egen hvalp?!?) og det ble selvsagt foreviget.

(via Twitter)

(via Twitter)

Men det burde jo ikke være en overraskelse at han har hundetekke.  Vi husker vel når han og resten av Shield møtte en terrier backstage og reverserte til sine naturtilstander.

Cuddly, Dorky & Crazy

Though-guy, Dorkyface & Compelety Mental!

Ukas random Instagram

Det er alltid morsomt å følge wrestlere på sosial medier når de leker seg med kayfabe.  Mang en casual fan får seg en overraskelse når de oppdager at Lana og Rusev dater i virkeligheten,  at Tyler Breeze spiller gold med R-Truth  og at mora til Paige er awesome.

Jeg valgte dog et bilde som understreker at powersuits og make up ikke er nødvendig for at Lana skal snu hoder.  Rusev er en heldig bulgar!

(via Instagram)

(via Instagram)