Sannheten er fortsatt der ute! #Xfiles2015


"The best plave to hide a truth is between two lies" (Fox)

«The best plave to hide a truth is between two lies» (Fox)

Så er det offisielt.  Fox har bestilt 6 splitter nye episoder av det som i manges (i hvert fall mine) øyner er verdens beste TV-serie: X-files. David Duchovny og Gillian Anderson returnerer som verdens mest seksuelt anspente FBI-partnere, og sjefen sjøl,  Chris Carter skal overse returen.  

«Jeg ser bare på det som en 13 år lang reklamepause», sier han, og følger opp med å slå fast at verden ikke akkurat har blitt mindre rar siden 2002.  Det er klart i at i en verden post-Snowden, med NSA-avlytting, prosjekt Echelon og en ny spenning mellom de gamle supermaktene, er det plenty av tråder man kan spinne videre på.

Det er altså 13 år siden forrige sesong med X-files, men det er «bare» sju siden den andre X-files filmen var på kino, X-Files: I Want to Believe.  Som vi husker(?) fra den var de to agentene da pensjonert fra aktiv tjeneste (men kom tilbake for å hjelpe FBI med en serie mystiske forsvinninger., og en pedofil prest som hevdet å ha psykiske evner som kunne løse mysteriet).  Scully jobbet som lege ved et hospital, mens Mulder skrev bøker om det paranormale, etter å ha kommet til en minnerlig ordning med FBI. De bodde sammen, men om de egentlig var kjærester var åpent for tolkning.

Ganske sikkert at hovedrolleinnehaverne vant kveldens  Twitter i alle fall!

Uansett blir det spennende å se resultatet.  Episodene skal etter planen filmes i sommer og kommer vel på TV neste vinter.  I mellomtiden er det vel bareå hente frem DVD-samlingene og begynne på episode 1, sesong 1: Pilot…

"Skal du noe i morgen?"

«Skal jeg egentlig noe i morgen?»