H#1:AD 188 – Velkommen til karriereveiledningsdagen!


NXT 11.03.15 ...and you can't teach that!  (NXT)

NXT 11.03.15 …and you can’t teach that! (NXT)

Etter en uke med Kosmoramafri fra NXT-blogging er det på’n igjen.  Jeg burde kanskje timet comebacket til en episode som ikke var siste innspilling i en firetimers sesjon, for publikum var uvanlig tannlause og smålåtne til Full Sail å være.

Likevel, selv med middels publikum, og noen transportetapper, så var det ikke så verst underholdning den snaue timen vi fikk.

Enzo: International object

Det er fint å se at gamle klisjeer får en heltrenovering i klassisk NXT-stil.  Colin Cassady gjorde det alle tag-team bør gjøre når mannen på utsiden stormer inn for å redde partneren,  han dro Enzo bort i sitt hjørne,  tagget inn og ryddet brakka.  Enzo og Big Cass er dermed formelt førsteutfordrer til Dubstep Cowboys.

Lucha Dragons derimot har utspilt sin rolle.  Kalisto trenger å blomstre som enkeltutøver, og Sin Cara-gimmicken burde pensjoneres til fordel for en rendyrket Hunico.

Ignorance & Bliss

Enzos bestevenninne  Carmella er neste dame ut. Hun møter en returnerende Alexa Bliss og alle hjerter gleder seg. For selv om hun er bitteliten, har en lei tendens til å blø hver gang hun er i ringen, og nå er i rute for en litt ufortjent tittelkamp mot Sasha Banks, jeg liker henne.  Det er noe med hvordan hun stadig gjør synlige framskritt,  åpenbart har guts og innstillingen som trengs, og så klart: Hun er søt som juling.

*D'Awww!* (NXT)

*D’Awww!* (NXT)

Er det egentlig så ufortjent med en tittelkamp?  Det var jo Sasha som brakk nesa hennes, så hun måtte ta noen uker på sidelinjen. Men det er også et fatum at Bayley og Becky Lynch skuslet bort sine forsøk, og Charlotte tapte sin returmatch.  Om da noen nye skal få sjansen, så står det mellom Bliss og Carmella. Dana Brooks har ennå ikke debutert på TV og Emma er i limbo mellom RAW og NXT enn så lenge.

Carmella virket som var på dypt vann her, og Bliss måtte merbart slakke av på utgangshastigheten sin, for at det skulle fungere, men bevares,  en kamp der den overnaturlig sjarmerende feen ikke flekker et blodflekket smil etterpå er fremgang!

Say it through his face, Kevin!

Alex Riley er et underlig casus.  Han har åpenbart hjerte for wrestling. Han er slett ikke så verst på mikrofon når han skal holde en promo (notsomuch når det er snakk om kommentering).  Han har den klassiske 00’s looken, inkludert cheesy tatoveringer. Men når han beveger seg mellom ringtauene så blir det bare ball.

Greit nok, det er over 2 år siden han hadde en TV-kamp, så en viss ringrust er å forvente. Men når du har en flammende appell, og så mer eller mindre vandrer som en søvngjengergjennom en rutinemessig kamp mot NXTs største jobber, CJ Parker,  så, vel, jeg vet ikke.

Fortiden suger, nåtiden suger og fremtiden er ikke hva den engang var den heller. (NXT)

Fortiden suger, nåtiden suger og fremtiden er ikke hva den engang var den heller. (NXT)

Er han wrestlingens svar på det italienske luftvåpen i 2. verdenskrig kanskje?  Han er blitt utdatert før han egentlig har fått sjansen til å vise hva han er god for.  På den andre siden, som ett betydningsfullt (sorta) mellomspill for Kevin Owens så trenger han ikke briljere i ringen. Forøvrig var det snodig planlegging av WWE å sende en reklame for neste show som avslørte Rileys seier, rett før hans kamp! (Ikke at noen kan ha trodd at CJ skulle vinne, men likevel!

Kevin Owens derimot fortsetter å slå ballen ut av stadion, med sin nonsjalante og disinteresserte heeling.  Ikke før har han gjort narr av Rileys muskler og tatovering, før han erklærer at han ikke kunne brydd seg mindre, har fokus på Finn Balor, og ser Riley som en komplett ufarlig never-was.

En frisk Breeze

Like for like (NXT)

Like for like (NXT)

Hideo Itami og Tyler Breeze har en reprise av kampen sin fra NXT-Rival.  Den er som forventet riktig bra, selv om publikum tydeligvis er utslitt nå.  Jeg har ikke noe problem med at Breeze fikk seieren her, siden han trengte den mest.  Jeg håper han returnerer til combofinisheren sin, men når han som her kan utnytte en feil er et Beautyshot troverdig på egenhånd, også uten ett innledende Supermodel-kick.

Itami derimot sliter med at han ikoniske finisher, GTS enn så lenge spares til en større anledning.  For han mangler nå en signatur-finisher.

Alt i alt var dette et hvileepisode. Men selv i slike klarer NXT å levere bedre enn RAW/SD. Om det er en styrke for NXT, eller bare understreker problemet til de to andre programmene, skal jeg ikke gjøre med til dommer over!