H#1:AD 181 – «Wub womp bowowowo chhhhh wub wub chdachdachdachda»


Bridging Figure 4 Leglock (NXT)

NXT 28.01.15  (NXT)

WWE annonserte denne uken at de har passert 1 million abonnenter på WWE-Network.  En liten bit av den æren bør tilfalle NXT som gang på gang viser at de er det beste produktet på markedet.  Det er kanskje en av grunnene til at WWE fortsatt holder stand,  blodfansen vet at det kan ikke gå sååå mange år før Vinny Mac må innse at tidens tann, HGH-misbruk og 90 timer arbeid i uka blir for mye, og overlater remmene til svigersønn HHH.  Og NXT er jo han lille baby der det er han som har siste ord å verket.

Ukas episode ryddet også opp i to solide ankepunkt mot NXT i det siste…

… and NEW NXT Tag-team champions

NXTs tag-divisjon har vært litt under pari i det siste.  Mange kurrante lag, men ingen som egentlig har fremhevet seg med hederlig unntak av Vaudevillians.  Tittelbeltene har vært plassert rundt livet på Lucha Dragons, kanskje dem som i minst grad har nytte av det.  De er spretne matadorer som har en viss sjarm hos de barnlige,  men de har null karakterutvikling.  Og selv om Kalisto utvilsomt er en mann WWE vil ha glede av i fremtiden så er partneren hans Sin Cara 2.0…

Surprise Motherf**ker! (NXT)

Surprise Motherf**ker! (NXT)

Derfor var det desto mer gledelig når Wesley Blake og Buddy Murphy tok et steg opp og frem,  beseriret Vaudevillians,  for så å belønnes med en tittelkamp av GM Regal.  Skåret i gleden var jo at etter at NXT begynte med faste live-spesialer, NXT Takeover, har man hatt en følelse av at det er første der belter skifter eier.  Ikke bare for å unngå spoilere (NXT til vanlig forhåndsinnspilles for en måned av gangen), men og for å sikre maksimalt antall seere på de «store» matchene.

Jommen sa jeg smør.  Lucha Dragons og BlakeBuddy (seriøst, de må få seg et offisielt navn) har møttes en gang før, og det var en kjapp og skarpskåren batalje med plenty bra spoter. Så instinktivt tenkte jeg at en bra kamp med en finish som åpnet for en rematch på neste Takeover var best-case scenario.

So colour me "impressed". (NXT)

So colour me «impressed». (NXT)

Men de må seriøst få et fellesnavn. Og nei «Dubstep Cowboys» eller «Team Thick»  fungerer ikke. Og enten må de omfavne de homoerotiske vibbene de sender ut i hvert eneste intervju,  eller kanskje begynne å få på seg t-skjorter og ikke står 5 mm fra hverandre når de snakker med Devon.

«Wrestling for wrestlings sake»

Tredje match i den innledende runden i førsteutfordrerturneringen var noe som ikke kunne bli dårlig:  Adrian Neville er en fem fot høy supermuskuløs alv som har sin helt private «av-knapp» på tyngdekraften.  Tyson Kidd er en passiv-aggressiv og arrogant canadier som har studert ved alle verdens wrestlingskoler og for tiden lever i et kjærlighetsløst ekteskap med sin barndoms lekekamerat.  Ja, og han er så glad i katter at han holder på å bli én.

Mjau! (NXT)

Mjau! (NXT)

Jeg skal ikke forsøke å beskrive kampen, annet enn at den oppfylte alle krav og behov til en førsteklasses kamp. Tyson Kidd hadde også et knep i ermet jeg ikke har sett før,  når han drøyer tiden. Nemlig ved å stupe gjennom ringen på innsiden av ringposten for å få dommeren til å starte tellingen på nytt.

Selvsagt vant Neville,  siden det er han som har størst potensiale for fremtiden.   Ja og en ting til.  Under Tysons entre kom det en «forstyrrelse i sendingen»

Solomon Crowe! (NXT)

Solomon Crowe! (NXT)

Girls just wanna have fun violence

En tag-match med ale de fire involverte i den kommende fatal 4way-kampen for divabeltet går akkurat så bra som du kunne forvente.  Det utarter til kaos, alle mot alle og dommeren gir opp.  Så vi har med andre ord følgende Dramatis personæ

Charlotte: En mester som ser ut som sluttresultatet av 100 års eugenetikk, er de jure face men fremstår som like moralsk ufordøyelig som sin far.
Bayley: Den boblende entusiastiske gladjenta som begynner å bli lei av å være hakkekylling,  er fangirl nok til å se på sitt eget show, og smart nok til å velge Sami Zayn som sitt forbilde i et forsøk på å bli en vinner.
Sasha Banks: Den strålende dyktige renkespilleren som forlengst er mester i egne øyne og ser frem til å få den objektive virkeligheten til å stemme overens med sitt eget verdensbilde.
Becky Lynch: Den opportunistiske irske oppkomlingen som jatter med Sasha så lenge hun har nytte av det, men så absolutt kun er ute etter å mele sin egen kake.

Jenter! (NXT)

Jenter! (NXT)

Det bekymringsverdige er at de fire pluss glitterfe Bliss, Carmella og potensielt på permanent basis: Blue Pants, er hele NXTs kvinnelige roster!

She’s baaaack!

…eller kanskje det er lys i enden av tunnelen?  For hvem er det Devon intervjuer backstage?  Joda, EMMA returnerer til NXT.  Hun innrømmer at suksessen på RAW lot vente på seg, så nå vender hun hjem for å få karrieren på skinnene igjen.  Jeg tror det er HHH som har stukket nesa si i bookingen igjen.  Skal jeg vedde så vil Australias dårligste danser snarere ta en Kidd, enn bli en McGillicurtis.

Bull er shit

Nå begynner bookerne å omfavne fansens oppfatning av Bull Dempsey som ubrukelig. For andre gang på kort tid blir han mange nummer for liten for den aristokratiske varulven.  Når han så backstage blåser seg opp og sier det kun var flaks, får han kun et hånlig blikk og en facepalm fra sin motstander.  En breial bølle som ingen tar på alvor fordi han ikke leverer varene er også en gimmick..

Formalia

William Regal vet akkurat hvordan slike kontaktssigneringer i WWE pleier å ende, så han er proaktiv nok til å si at om Sami Zayn og Kevin Owens legger hånd på hverandre dropper han hele kampen.

Så Owens måtte nøye seg med å kaste pennen i fjeset på Zayn (NXT)

Så Owens måtte nøye seg med å kaste pennen i fjeset på Zayn (NXT)

Kevin Owens er som alltid en kjiping og nekter å signere når det ikke er en tittelkamp.  Vel vitende om at Sami Zayn vil si B når som han har sagt A.  Regal går med på stipulasjonen (siden det er «best for business»?) men han gjør det helt fantastisk.  Han fører det nemlig inn i margen på kontraktene og lar begge utøverne sette sine initialer på tillegget.  Ingen skal si han er en GM som ikke har papirarbeidet i orden!

Jeg tror det vil bli en rysare av en kamp.  De har en årelang historie, kjenner hverandre ut og inn, og om de får lov til å hente frem gamle indy-moves så vil det bli en kamp ulik alt annet WWE har visst på år og dag.

Ukas Random Diva

Alles favoritt cos-player og NXTjobber

Leva "Blue Pants" Bates

Leva «Blue Pants» Bates