Nyttårsforsettsmotivasjonsvideo


Mest populære nyttårsforsett for 2015 (Twitter)

Mest populære nyttårsforsett for 2015 (Twitter)

I følge en artikkel i lørdagens utgave av Aftenposten, (linken er til den noe forkortede nettutgaven) er knepet for å holde nyttårsforsett at man  er overmoden for å klare det, altså har høy motivasjon,  at man bevisst har trent opp viljestyrken sin,  og sist men ikke minst at man ikke bagatelliserer utfordringen.

Oversikten over de 10 mest populære forsettene nevnt på Twitter inneholder ikke så mange overraskelser. Det er en engelskspråkelig liste, men vi er ikke så ulike våre anglophone venner tror jeg.

Personlig synes jeg nummer 10 er sjarmerende.  Når forsettet ditt er «ikke å fucke opp» så tyder det på at året som er tilbakelagt inneholdt både oppturer og nedturer.

Det mest populære forsettet er som vi kan se «å trene» i 2015.  (Ikke «å trene mer», men bare «å trene» der altså.)  Så da kan det kanskje hjelpe på motivasjonen at World Star Hip Hop har slått sine pjalter sammen med Michelle Jenneke, den australske hekkeløperen som ble en snakkis i 2012 når en video av oppvarmingsritualet hennes gikk viralt.  (Hun har kanskje bare vunnet et sølv i ungdomsVM, men jeg tror av en eller annen grunn hun har få problemer med å finne sponsorer likevel. )

Ha et fortsatt fint 2015!