Smaken er som…


(Sara X via Twitter)

(Sara X via Twitter)

I følge VG var 2014 rompas år. Dette baserer de på hvilken Kardashiankroppsdel det ble kastet bort flest spaltemeter på i løssalgspressen, en treningsblogg og en musikkvideo.

Altså. Det er en sannhet med modifikasjoner at menn enten er opptatt av fordelene eller bakdelene til en kvinne.  Som Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre liker å si:

"Det går an å ha to tanker i hodet samtidig" (VG)

«Det går an å ha to tanker i hodet samtidig» (VG)

Men altså, VG trekker frem Sports Illustrated.  Som om ikke de fortsatt vet å sette pris på smørsiden og? For eksempel med et praktfullt tilfelle av framifrå underboob.

Hannah Davis (Sports Illustrated)

Hannah Davis (Sports Illustrated)

Dets nære slektning, den klassiske sideboob’en, levde også i beste velgående i 2014, og beviste at produsenter av puppeteip ikke behøver å frykte trangere tider med det første…

(getty)

E.g. Reese Witherspoon på årets Oscarutdelingen (Getty)

Som om ikke det er nok, så har vi de variantene som unndrar seg enhver klassifikasjon:

Rihanna (v) og miley Cyrus (h) fra årets AmFAR Inspiration Gala (pagesix.com)

Rihanna og Miley Cyrus fra årets AmFAR Inspiration Gala (pagesix.com)

Apropos popmusikkens enfant terrible. Hennes fordeler er vel blant årets mest omskrevne, kanskje med unntak av de Jennifer Lawrence er oppsatt med. I Mileys tilfelle takket være hennes kompromissløse støtte til Free The Nipple bevegelsen, mens J-Law må takke det faktum at hun bruker Apple-produkter.

"Oi, så store talenter du har!"

«Oi, så store talenter du har!»

Nå kan jeg kanskje skylde på at det faktum at med mindre jeg dater en profesjonell basket- eller volleyballspiller så vil mine 2.09 på strømpelesten medføre et visst innsyn, et «problem» betimelig oppsummert i følgende meme:

(Imgur)

(Imgur)

Likevel sier jeg som Bjarte i Radioresepsjonen:

«Jeg prøvde å fokusere på øynene. For å ikke, liksom, bli … oppfattet som den jeg er.»

Ha ett fortreffelig 2015!