H#1:AD 171B – The return of Blue Pants™


NXT 27.11.14 (NXT)

NXT 27.11.14 (NXT)

Jammen ble det ikke desember i år igjen. Så det er på høy tid å gjøre seg ferdig med november,  nærmere bestemt NXT fra 27. november.

La meg bare først adressere kritikken av navnevalget på neste NXT-live spesial: NXT Takeover: R-Evolution den 11. desember.  Jeg synes faktisk ikke det er så ille jeg. Gitt at all NXT-spesialer skal kalles «NXT Takeover» så er ikke undertittelen så dum.  Det uttales «Our Evolution»  altså «Vår utvikling»  og skrives som «Revolusjon».  Begge deler ganske passende for en promosjon som i utgangspunktet er der de unge talentene skal lære seg alt de trenger for å debutere i WWE på alvor.

Uansett, med de kampene som er bekreftet for kortet den 11. så blir det nok severdig, og det er tross alt det viktigste! For ikke  glemme det her da  (husk amerikanere skriver måned/dag/år)

Nok om det, over til kampene:

På håret

Marcus Louis er fortsatt hårfri etter møtet med Carmellas krem for en tid tilbake.  Effekten hadde vært bedre om han ikke hadde åpenbar «five o’clock shadow» på skallen, men-men.  Tyler Breeze er den perfekte motspilleren her.  Han uttrykker vantro over at han må møte en uggo’enes konge.

"It's hideous!!" (WWE)

«It’s hideous!!» (WWE)

Men han når han napper vekk håndkle Marcus skjuler seg under, benytter han samtidig anledningen til å stjele en kjapp seier, fordi Tyler aldri glemmer at han tross alt er en wrestler på et wrestlingprogram.

Hvor vil de egentlig med Marcus?  Blir det et mellomspill med Breeze for å holde ham i aksjon mens rosteren er topptung?

Signer Leva først som sist

Enzo og Big Cass følger Carmella til ringen, og annonserer en lenge etterlengtet rematch.  Carmella mot Blue Pants!  (Bedre kjent som cosplay-fantast og indywrestlere Leva Bates.)

Alt kan repeteres // Men ingenting blir bedre (WWE)

Alt kan repeteres // Men ingenting blir bedre (WWE)

Problemet her er at Frk. Pants er mer over enn Carmella.  Det er sjelden et godt valg,  når en jobber er mer populær en stjernen hun skal jobbe for…  Og NXTs bookere må ha skjønt at dette ville skje, etter reaksjonen hun fikk sist.  Så er det en særdeles kreativ måte å få Bates over etter å ha signert henne i det stille? Straffer de Carmella for manglende utvikling? Jeg vet ikke, men jeg ser gjerne med Leva i NXT!

Lucha overground

Ryktene om Ty Dillinger og Jason Jordans splitt var visst litt premature.  Her jobber de prisverdig for Tag-team mestrene,  samtidig som det legges ut noen hint om at de to muskelbuntene ikke alltid er på samme side, misforstår hverandre og derfor taper.  På den andre siden er de mer utpreget heeler nå (selv om Jason Albert hadde en dårlig dag på jobb, og overhode ikke skjønte måten de gjorde narr av luchadorene på).

Jeg tror JJ og Dillinger kan ha en god karriere som tag team,  WWE trenger sårt et middelsjikt med kompetente team som kan jobbe for de som skal pushes.  Det holder ikke å kun satse på  10 kamper mot to tegneseriematadorer og så 10 kamper mot Slater Gator…

Why so stoopid?

Hva var det Charlotte sa? Når skal du lære?? (WWE)

Hva var det Charlotte sa? Når skal du lære?? (WWE)

Bayley har vandret inn i Babyface-Sting territoriet. Hun har gått fra sjarmerende naiv, til pinlig lettlurt.  Det liker jeg ikke.  Det hjelper ikke at hun drar en god promo om hvordan hun ble ertet om liten og lærte seg å å stå opp mot bøller og mobbere, når hun samtidig stiller seg så lagelig til for hugg.  (Det gir meg bare mentale bilder av åtte år gamle Bayley som gråter sine modige tårer etter en runde buksevann.)

Sasha Banks og Becky Tyler utnytter jo selvsagt sjansen til å sette henne ut av spill, siden de er Slemme™. Helt basic vanilje-booking, men det irriterer meg når de to eneste innstillingene på WWEs facer er «ufyselige rasshøl» og «tilnærmet mentalt tilbakestående».

Stumfilm!

Vaudevillians har skrudd det opp til 11.  Som et forspill på deres kommende tittelkamp mot Lucha Dragons  har de igje  hyret inn de to kortvokste de banket opp sist, og filmet en stumfilm! Den er rett og slett episk.  Historien er at «Lucha Dragons» skal rane en bank ved hjelp av store mengder dynamitt, men Vaudevillians må stoppe dem.  (Allerede her er det pluss i boka, alle heeler mener jo selv at de er heltene, med noen unntak.) Men før de kan stanse ranet må de trene,  noe som for Simon Gotch del innebærer skyggeboksing mot en bjørn!

Excelsior! (WWE)

Excelsior! (WWE)

Så tar de en løpetur,  og lurer «Lucha Dragons»til å sprenge seg selv (passende illustrert med arkivopptak av en atomprøvesprengning. Til slutt kan Vaudevillians poserer sammen med to «døde» mini-luchadorer som til og med har svarte kryss til øyne.  Bare så synd jeg ikke fant hele denne filmen på youtube!

Cat Facts!

Tyson Kidd og Finn Bálor har en femstjerners match inne.  Ikke så rart de bare ga oss en smakebit her, får Ascension blandet seg inn og sikret en DQ.  For Bálor er kanskje den av «NXT 5» som er mest klar for å rykke opp, selv om han bare nettopp debuterte.  Han selger og leverer som en WWE-veteran, og musikken og entreen hans er så monumental og lettfattelig.  NXTs studio virker rett og slett for trangt.  Skulle ikke forundre meg om han finner frem sminken igjen etterhvert også….

Overraskende mange av angripene hans er fotballbasert! (WWE)

Overraskende mange av angrepene hans er fotballbasert. (WWE)

Forresten tror jeg han har godt av å kunne stabilisere seg i WWE.  Som Kevin Owens (bare å vende seg til navnet) sa i et intervju.  En av fordelen med WWE er at du kan spisse arsenalet ditt,  du trenger ikke prøve å finne på en ny finisher annen hver måned for å holde fansen fornøyd.

Ukas Random Gif

Nei, jeg har ikke tenkt å poste Yoshi Tatsus nakkebrudd, det kan du se en gif av her om du ikke har fått det med deg.  I stedet har jeg funnet en gif fra noen uker tilbake,  Alexa Bliss dundrende Sunset Bomb på Sasha Banks.

Pretty! (WWE)

Pretty! (WWE)

Takk for denne gang, og legg gjerne igjen en kommentar om hvem av NXT 5 du tror flyttes permanent opp til RAW/Smackdown først!