H#1:AD 171A – Striker avslører sin søkehistorikk


King Cuerno (ElRey)

King Cuerno (ElRey)

Episoden 5 av LU, og det har satt seg en ganske grei rytme.  SOm sist uke hadde de ryddet plass til fire kamper,  litt historieutvikling, en presentasjon av Johnny Mundo  og det som ellers hører med,  uten at det virket stresset eller halvveis.

Vi tar kampene i rekkefølge:

Død drage

Mil Muertes får sin hittil største utfordring i form av Drago.  Det er kraft mot hastighet, i klassisk Lucha-stil, men ikke overraskende så er Mil Muertes et nummer for stort for dragen vår denne gangen.  Publikum er solid bak Drago som face, og det svekkes ikke når en svimeslått Drago blir angrepet av King Cuerno som har lusket i kulissene siden kampen startet.  Det virker som om settet de filmer på er speialtilpasset slike stikk, og som vi skal se senere i episoden kan disse utkikspunktene brukes på flere måter.  Det hele minner litt om en nøye planlagt teaterkulisse, og det mener jeg som et kompliment.

Liten tue kan velte mellomstort lass

Kamp nummer to er Son of Havoc (med Ivelisse på slep) mot Mascarita Sagrada.  Den kortvokste Sagrada er litt som Rey Mysterio i WWE, åpenbart utklasset fysisk, men tar det igjen med kløkt og gå-på vilje.  SoH er slett ikke verst i ringen, men han er ikke stort større enn mini’en.

Det er et segment der Mascarita Sagrada går lei av Ivelisse innblandinger så han jager henne rundt ringen. Det eneste som mangler er Benny Hill-musikken,  og Michael Coles hyenelatter og vi hadde hatt oss et WWE-segment! Matt Striker jubler entusiastisk at dette er nesten som det han pleier å se på internet.  Ærlig talt Matt, hold dine preferanser for midget-porn unna min Lucha Libre!

Ikke rart han syntes det var stas å hilse på Mascarita Sagrada før kampen! (ElRey)

Ikke rart han syntes det var stas å hilse på Mascarita Sagrada før kampen! (ElRey)

Øverst i sceneinngangen spaner en sortkledd kvinne på det som skjer, særlig Ivelisse.  Antrekket er like deler Carie-Anne Moss fra Matrix og Kate Beckinsale i Underworld.  Er det Miko fra Sin City?  Neida det er Angela Fong,  sist sett som Savannah i NXT, tilbake i 2010 (Som jeg faktisk skrev om, den gangen jeg stort sett wrestleblogget på engelsk!)  Så da er vel det neste motstander for Ivelisse!

MannsChavonisme

Sexy Star har krevd å få ta hevn på Chavo Guerrero.  Intensjonen er god med gjennomføringen er middels. For etter litt knuffing, og et aldri så lite seksuelt overgrep fra Guerreroklanens representant  henter Sexy Star en klappstol.  Dommeren forsøker å intervenere,  og får en spark i nøttene til svar.

Men før Sexy får utnyttet våpenet dukker Pentagon Jr. opp, og napper til seg stolen.  Mens han avveier hvem det lønner seg å klinke ned,  dukker Fenix opp som en ridder i skinnende rustning, og Chavo og Pentagon skygger banen.

Hva er greia med at Sexy Star på den ene siden skal være den tøffeste jente i gata, og ypper til kamp mot mannfolka, men samtidig utretter absolutt nada når hun får sjansen, og stadig må reddes?  Bestemt dere, bookere!

«Boyle Heights Street Fight«

Tidligere på kvelden har Konnan overtalt Dario Cueto til å la Prince Puma få hevn over Big Ryck,  via en Street Fight der alt er lov.  Enten er Konnan dum, eller veldig, veldig smart, siden tilsynelatende er det 3 mot 1. Ryck har naturligvis med seg resten av Crenshaw Crew’et, og selv om de er små og gebrekkelige  er de gode distraksjoner.

Men ikke overraskende entrer Johnny Mundo ringen når det ser som styggest ut for den ensomme luchadoren. Han rydder greit opp, men via Forviklingar™ ender han med å klinke stålstolen i hodet på den lille prinsen. Da er det fri bane for Ryck&co til å ta hjem seieren

Ukens Link

Det var en solide presentasjonsvideo av Johnny Mundo på denne episoden, som igjen hintet om at han *er* Johnny Nitro/Morrison i kayfabe.  «I was on the edge of greatness, but left due to politics».

Jeg liker Johnny, og så lenge han ikke må bære en ringpromo på egen hånd har han de fleste verktøyene i kassa som trengs. Og hoppet inn i ringen i denne episoden var en meget minneverdig spot!

Han gjorde en AMA på Reddit tidligere i november, og det er denne ukas link. Ganske underholdende spør du meg!