H#1:AD 170B – Høye mål og lave terskler


Yah! Det er NXT 20. november2014 (NXT)

Yah! Det er NXT 20. november2014 (NXT)

Jeg har ikke ennå fått sett Survivor Series, men jeg mistenker at lite av det som skjedde der har direkte påvirkning på NXT-folkes gjøren og laden.  Det tror jeg egentlig denne runden med NXT også må beskyldes for.  Det var bokingens svar på hvileskjær det her, men noen ting tror jeg vi bør merke oss.

Så én dag forsinket, her er gjennomgangen av NXT 20.11.14:

Gode råd er dyre

Bayley er en svært talentfull ung dame, og ikke alle kan se tilbake på syv års erfaring i ringen i en alder av 25.  Problemet hennes er at hun har en gimmick som troskyldig, optimistisk og positiv.  I og for seg prisverdige egenskaper, men det fører ofte også til at hun er den valpen heelene sparker på for å vise hvor slemme de er. Becky Lynch er fortsatt en annenfiolin, så hun trenger hjelp av Sasha og aldri så lite juks for å ta seieren over Bayley.  Men når BFF v3.1 skal angripe henne etter matchen kommer Charlotte til unnsetning.

Becky (NXT)

Becky ♥ (NXT)

I og for seg greit at de skal etablerer Charlotte som en primærface i divisjonen, men formaningene hennes til Bayley etterpå blir litt hule.  Ja, det er fornuftig  varsle Bayley om at hun, Charlotte, er borte neste uke, så å be om en omkamp er å be om å komme i en to-mot-en situasjon.  Men samtidig er det ikke sååå mange måneder siden Charlotte var en av de som mobbet Bayley og lurte henne opp i stry og inn i juling.

Dessuten,  Charlotte er bare ett år eldre enn Bayley, og har fem år kortere erfaring, så det blir litt corny når  hun fremstår som den snusfornuftige storesøster/moderskikkelsen.

Småting

Vaudevillians er nå førsteutfordrere til Tag-team tittelen i NXT. Så de drar en promo om at de ønsker instant gratification og kaller ut «Lucha Dragons»…. som viser seg være to dverger kortvokste med masse tattoveringer og Nacho Libre masker.

Det er en ganske typisk WWE-greie: La den ene parten i en feide gjøre narr av den andre med dårlig pantomime.  Det som tar det et steg videre, opp i vanlig NXT-klasse,  er at vaudevillians så krever en dommer til ringen, og en match!

De to kortvokste skuespillerene var ikke foreberedt på at det skulle eskalerer den veien (mulig de ikke hadde lest det som sto med liten skrift i kontrakten) , og forsøker å rømme, men blir selvsagt fanget av Gotch og English.  Der har de igjen for å la seg leie inn av to sertifiserte tegneserieskurker!

...er det dette som kalles en "lærepenge"? (NXT)

…er det dette som kalles en «lærepenge»? (NXT)

Våre antikvariske antagonister herjer litt med småfolket før de lar dommeren telle 1-2-3, og så feirer de som om de har vunnet noe stort.  Det er på høy tid at Vaudevillians lever opp til navnet sitt. La de legge intrikate og overdesignede planer som to levende Dick Dastardly’er.  Alle heeler i NXT kan ikke være enten uinteressante eller fan-favoritter.

Han er på vei

11. desember 2014...

11. desember 2014… (NXT)

Rasken og rusken

Trewellyan Corbin, Baronen av Pestock & Kansas,  ekspederer sin jobber i sedvanlig tempo,  publikum rakk å telle til 22.  Han er knapt kommet opp rampen før Bull Dempsey kommer trampene for å ta seg av sin navnløse motstander.  Publikum buer høylytt når han må bruke over dobbelt så lang tid på sin kamp.  Ok,  kanskje de er inne på noe her.  To endimensjonale «monstre» som har sin egen lille konkurranse om hvem som kan ha det mest poengløse pushet?

Adelskap og arbeiderklassen (NXT)

Adelskap og arbeiderklasse (NXT)

Er katter miljøfarlige?

Tyson Kidd elsker katter (FACT!),  C.J. Parker elsker naturen.  Det var mye som var galt med denne kampen.

For det første: To heeler i samme match  fungerer best når en av dem har sympatiske trekk.  Det manglet her.

For det andre:  C.J.Parker har vært helt ufarlig i ringen helt siden Baronen tok ham ut på forrige live-show. Men her kan han plutselig henge med Tyson Kidd som nylig vant over Sheamus på RAW, og har vært i bilde som utfordrer for NXT-tittelen i månedsvis.

"Jeg lærte dette fra onkel Bret!" - Tyson har som kjent annektert sin kones familietre (NXT)

«Jeg lærte dette fra onkel Bret!» – Tyson har som kjent annektert sin kones familietre fullt og helt, og kaller Jim The Anvil Neidhart «Pappa» når Nattie ikke hører det. (NXT)

For det tredje: Renee Young må bestemme seg for om hun skal være face eller heel når hun kommenterer. Her virket hun mer heel’ete enn «Mr Say it to my Face» A-Ry.

Sist men ikke minst: Ingen Natalya! Tyson uten Nattie er som en grillpølse uten ketchup og sennep.

På den positive siden:  Etter kampen krevde Tyson en match mot Finn Bálor neste uke.  DET er noe å glede seg til!

En uheldig reisning

Etter at Colin Cassady og Enzo Amore hadde ekspedert Mekanikerene (om det fortsatt er et semi-offisielt lagnavn for Dash Wilder og Scott Dawson)  kommer The Ascension stormende, og rydder først Big Cass og Enzo av veien før de banket opp det andre laget. Det lukter lang vei at de skal ha et siste hurra mot Hideo Itami og Finn Bálor på neste liveshow før de rykker opp på RAW, noe som er greit for meg.

Legg forresten merke til at dette også nominelt sett var heel mot heel. Men i motsetning til i forrige kamp var det her en part publikum har ingen skrupler med å heie på, og da fungerer det!

Sami Zayn: Overdramatiker

Sami Zayn forteller fansen at han ønsker en omkamp mot Adrian Neville om tittelen som NXT-mester. Og om han ikke vinner da er det ingen grunn til å bli værende.  Neville kommer til ringen for å si at han selvfølgelig vil gi Zayn en omkamp om GM Regal godkjenner det, de er jo venner så han vil alltid gi Sami en omkamp, men han vil ikke at Sami skal sette karrieren sin på spill.

GM Regal har luktet at noe er på gang når Sami Zayn ba om promotid, så han tar turen til ringen, og han godkjenner omkampen for NXT Takeover: R Evolution, men vil ikke legge til ypperligere stipulasjoner.

Sami takker for det, men han vil uansett «legge opp» om han ikke lykkes denne gangen.

"Jeg har fortsatt plass til nye flagg på buksa!" (NXT)

«Jeg har fortsatt plass til nye flagg på buksa!» (NXT)

Dette er riktig på så mange måter.

Det åpner det for at Sami Zayn «slutter» og kommer tilbake med maske (yey)  eller bare rykker opp til RAW/Smackdown med en gang, og det betyr at det blir vanskelig å forutse hvem som vinner.

For det andre,  Adrian Neville selger skaden sin fra sist uke.  Han er fortsatt ikke en heel som jukser eller lyver.  Samtidig er det en underliggende fornærmelse i hans bestyrtelse over Samis selvpålagte stipulasjon. Fordi det Neville egentlig sier er at han selvsagt vil vinne neste gang de møtes også.  Det er forskjellen på det to.  Zayn er en grunnleggende hyggelig fyr,  men han mangler det killerinstinktet Neville har.  Når ham kjemper om beltet lar han alt av vennskap og sympatier ligge, frem til han har tatt seieren.

Sist men ikke minst,  en karriere-mot-tittel stipulasjon er noe som ville vært helt bak mål om det var NXT-GM William Regal som kom med den.  Hvorfor skulle de ønske å kvitte seg med en populær og solid utøver? Men det er absolutt troverdig at Sami Zayn selv kunne komme på det, siden han har en tendens til å snakke i store ord.

Så får vi se om han atter en gang bare *nesten* er god nok!

I morgen skal jeg se Survivor Series,  men om det fører til skriverier vet jeg ikke ennå… den som lever får se!

Ukens Random Diva

Топлесс и вкусно!

Топлесс и вкусно!

Stund siden jeg har hatt med denne faste posten, men nå passet det seg syntes jeg.  Jeg sier ikke at du bør image-google «Lana WWE Topless», men det er absolutt mulig…