H#1:AD 162 – NXT med Carmella-smak


Le Hulk le smash! (NXT)

Le Hulk le smash! (NXT)

Ny uke, nytt NXT.  Dette innebar opptil flere debutter, en indy-darling cameo og to bånnsolide kamper. Ja de hadde faktisk klart å få presse inn 6 kamper på en snau time!

La oss være like effektive:

En skikkelig kort grønnsak

Baron Corbin har solgt motorsykkelen og godsnakket med totemdyret sitt mellom filminger.  Den ensomme ulver møter her Elias Samson,  bedre kjent fra indypromosjoner som Logan Shulo.  Det er ganske tydelig at noen år med indywrestling ikke betyr at du kan  snike i køen, siden Corbin vinner med ganske nøyaktig 3 bevegelser.

Corbin får med andre ord den klassiske monsterpushen, så får vi se om det holder når kampene etterhvert vil vare litt mer enn 10 sekunder.

En touch av RAW

Sami Zayn (som stilte med en kledelig blåveis) har oppdaget til at å være en wrestlinggud taper han mistenkelig ofte.  Det har selvsagt også Tyson Kidd oppdaget, så når Sami drar en ringpromo om hvordan dette er starten på en ny æra, inviterer han seg selv.

Det kunne utartet til møl,  men siden Sami ikke hart adoptert WWEs Facer-er-rasshøl policy helhjertet, og Tyson Kidd er fantastisk så ble det ikke så verst.  Kidd fikk sjansen til å ta en klassisk heeltaktikk,  projiserer egne feil på andre.  De krangler litt,  Sami utfordrer Kidd,  men sier han kanskje må ringe å sjekke med kona om han får lov før han takker ja, og foreslår at han kan låne mobilen til Tyler Breeze.  Svaret til Kidd:

"Hvorfor skulle Tyler ha Nattys nummer?" (WWE)

«Hvorfor skulle Tyler ha Nattys nummer?» (WWE)

Kidd vil kanskje ikke vedgå at han kan nummeret utenat…   Men så måtte han plutselig dra for å ringe hjem å sjekke at kattene hans har det bra.  (Vi kan altså extrapolerer at Nattie kommer til å ende som en gal kattekvinne når hun blir gammel.

Det eneste spørsmålet vi ikke fikk svar på var hvem som egentlig skulle hatt kveldens siste kamp. Jeg ser for meg at backstage sitter en molefonken Adrian Neville og sturer på at det ikke ble noe av kampen mot Adam Rose.

Team Tjukk

Jeg har ikke noe i mot at vordende tag-team stiller fra starten av med matchende drakter og felles musikk (når de slipper jobberintroen) men Buddy Murphy og Wesley Blake bør ta en runde til i tenkeboksen før de finaliserer lagnavnet sitt. «Team Thick»??

Fløy en liten blåfugl... (NXT)

Fløy en liten blåfugl… (NXT)

Uansett luchadorene som holder tag-team tittelen overvant tjukkasene,  Sin Cara drepte ingen (selv omd et var nære på)  og mistankene er sterke om at de tok en ekstra tagning av entreen hans.  Med andre ord, selv om de har byttete ut mannen bak maska er Sin Cara en FAIL-magnet.  Stjal WWE maska hans fra ei gammal sigøynerkjerring på martnan eller noe sånn?  Forbannet er den i alle fall!

Next month: The Debut of JEROMY WOLA

En kjapp promo fortale oss at rompeangrepets fremste tallsmann Mojo Rawley må dra til hjemplaneten sin og skifte skulder.  Med andre ord så er det duket for en ny gimmick.

En grafikk forteller oss dessuten at Carmella skal debuttere i kveld, det blir relevant senere.

Og mens jeg er i gang med innstikkpromoer:  The Ascension gjør narr av Hideo Itami, på en semirasistisk måte. Sa-YAH-nara indeed.  (Men nå er det bare noen uker til en viss keltisk dødsgud er varslet… hold ut lille japaner!)

#Bòidheach

Becky Lynch har kanskje ikke en imponerende seierestatistikk, men mot Charlotte beviste hun hvor fantastisk god hun alt er.  Det så ut som de wrestlet i dobbelt hastighet, og Charlotte beviste at hun nå er i stand til å holde det avsindige tempoet.

Memo til Total Divas: Se, lær, gå hjem og øv! (NXT)

Memo til Total Divas: Se, lær, gå hjem og øv! (NXT)

Det betød også at de klarte å reke over et massivt arsenal av spotter på den tiden de fikk.  Etter å ha sett det beste TNA har å by på (Havok er bra, men har ingen passende å jobbe med)  og WWE (Fremdrift i historien prioriteres foran ring action) er det lett å kåre NXT som den beste kvinnelige wrestlingen i USA om dagen.

Etter kampen twitret jeg min panegyri, og jammen var det ikke noen som var enig…

(via twitter)

..og ja det er de verifiserte kontoene deres  ♥ (via twitter)

 

Vi fikk og et segment backstage der Sasha og speilbildet hennes (alltid en god start på et segment i NXT)…

https://dailymotion.com/video/x282vh8

Cheese-eating surrender monkeys

Enzo Amore og Big Cass tok standardversjonen av talekoret sitt.  Det er ikke noe problem når de for det første er de første som skal til ringen (mindre mulighet fr direkte stikk til motstanderene) dessuten var vel dette første showet i denne filmingen, så da er det greit å spare på karamellene.  Publikum er heller ikke lei av å replisere heller.

Motstanderene var Les Legionnaires.  De imploderte spektakulært, siden Sylverster Lefort ved en feil rev parykken av Marcus Louis som gikk ballistisk.

Ansiktsutrykkene sier sitt (NXT via WithLeather)

«This went better than planned!» (NXT via WithLeather)

Betyr dette at Les Legionnaires er ferdig 😦 eller kommer Lefort til å temme villdyret og finne ut hvordan han kan bruke MarHulk Louis mot motstanderene uten selv å svi for det? 🙂

Det eneste håret i suppa er at på grafikken før kampen er Louis avbildet uten parykk,  hvordan skjedde det om han nekter  å vise seg uten dustete parykkhjelm?

Siden Det ikke ble noe av kampen, sier Enzo at det bør bli tid til en ekstra kamp…

Blue Pants!

..så han roper ut en tilfeldig forbipasserende han så backstage.  Blue Pants, som han kaller henne, kommer gladelig ut til ringen for en impromptu match mot Enzos protégé Carmella! Hvis du lurer på hvorfor Ms. Pants får så mye jubel er fordi det er  indywrestler, cosplayer og all round good girl Leva Bates.

Likheten med drakta til Kitty Pryde var nok ikke utilsiktet. (via twitter)

Likheten med drakta til Kitty Pryde var nok ikke utilsiktet (via twitter)

Florida er tross alt hjemstaten til SHIMMER, så det er antagelig en god idé å hyre inn indywrestlere for å hjelpe til med å bygge opp de kvinnelige talentene, om de som fortsatt er i grunnlegende trening ikke fungerer som bytte.  Faren er selvsagt at det relativt «smarte» NXT-publikummet kan la de innleide jobberne overskygge WWEs egne talent.

Ingen fare for det her siden Carmella tok hjem er enkel seier, som en sann wrestling savant.

Flere divaer med submissionfinisher takk (NXT)

Flere divaer med submissionfinisher takk (NXT)

Men igjen virker det som om grafikkavdelingen ikke har vært helt på nett.  For hvis dette var en overraskelseskamp (noe som ikke matcher Regals utsagn sist uke, men whatever) så var grafikken som lovet Carmellas debut tidligere i showet malplassert. Eller var meningen at hun egentlig skulle møte Alexa Bliss,  noe Enzo enten ikke visste, eller mente kunne være en for stor utfordring i første kamp? Hvorfor gir dere oss så mange løse tråder NXT!

Not kidding any more

Sami Zayn / Tyson Kidd?  Det er bankers. Ikke mer å si om den saken.  Rett mann vant, uten at motparten egentlig tapte noe. Perfekt.

Blue Thunder Bomb (NXT)

Blue Thunder Bomb (NXT)

Ukas Random NXT Womens Wrestler

Charlotte (via wwe.com)

Charlotte (via wwe.com)

Dett var dett, det drar seg mot Hell in a Cell, og neste uke er siste sjanse til å gi feedback på om jeg skal fortsette med rene NXT-artikler eller ei!