H#1:AD 153 – Livmorbiditeter & stuntmenn


Når influenzaen kiler i halsen er det egentlig helt greit at kvaliteten på RAW er slik at man trygt kan spole fordi det meste og se høydepunktene på 40-50 minutter.

Jeg orker ikke være negativ, så dette blir en kommentar helt fri for John Cena og Roman «gullfiskhukommelse» Reigns.

Så her kommer de 5 «beste» sekvensene fra mandagens show, for en gitt verdi av «beste» så klart.

Perler for svin 1

Det er så mye som er feil med hele «Nikki hater tvillingsøsteren sin» historien de pusher nå.  Det er ikke noe feil med selve historien man vil fortelle, det er bare så alt for tydelig at skuespillerferdighetene til de to er milevis under nivået som egentlig trengs.  Det er også meget ironisk, men samtidig litt fint, at WWE plutselig skal behandle de to som separate entiteter etter en snaut tiår der de bokstavelig talt var utskiftbare.  «Twin Magic»  indeed.

Overacting? Underacting?  You decide! (WWE)

Overacting? Underacting? You decide! (WWE)

Men når det er sagt: Nikki fikk sjansen til å kritisere både Jerry «Pervy» Lawler og den delen av publikum som fantaserer om en tvillingtrekant.  Jeg tror også dette torpederer sjansene for at vi får en Bella som Diva-mester i nærmeste fremtid (huzzah!).

Jeg regner med at neste uke kommer plastpuppene til Nikki til å dras frem. (Ikke bokstavelig talt da, såklart, vi er i PG-alderen!)

Videopromo > Livepromo

Brock Lesnar er ikke noen stor taler  (Det er derfor han har Heyman)  Samtidig er det begrenset hvor ensporet de kan kjøre ut, og kun bruke Paul E. til å hype mesteren.  Så slå to fluer i en smekk.  Lesnar kan spille inn 3-4 videopromoer på en dag,  og de kan gjøres nye opptak til de sitter, og vips så er han den største bikkja i bakgården og oser den autoritære, bøllete arrogansen som kler ham.

Perler for svin 2

Det er nesten urettferdig.  The Miz har omsider fått en gimmick som passer ham som hånd i hanske,  han er i en feide med en av de beste wrestlerne på rosteren, Dolph Ziggler, og de feider om de som nå må defineres som «nr 2.» tittelen i hierarkiet. Og det virker som ingen bryr seg! Og Damien Zandow som hans «stunt double»?  Genialt!  For det første er han bedre i ringen enn Miz.

Han vet for eksempel hvordan en "Figure 4 Leglock" er ment å fungere... (WWE)

Han vet for eksempel hvordan en «Figure 4 Leglock» er ment å fungere… (WWE)

Dessuten understreker det både hvor feig og blåst The Miz som «filmstjerne» egentlig er.  La ham fortsette å bruke stand in’s når han ikke vil/tørr møtre noen i ringen.  Gjerne fortsett med Sandow. Fantasy booking:  Miz drar en promo om at han for å beskytte «the moneymaker» fra nå av vil wrestle med maske (en halvmaske der munnen synes).  Neste kamp dukker ham opp, tar ovasjonen,  men sier i micen at han har glemt noe og går backstage,  før «han» dukker opp igjen, der skjegget avslører en «bait and switch» med Sandow. Det hele kan sågar ende med et faceturn for en retningsløs Sandow, om det er veien vinden blåser.

Frienemelationship

AJ + Paige…  rett og slett vakkert.  Enten det er mindgames fra en eller begge av partene,  AJ faktisk er så mentalt ute å sykler, eller det bare ender med et heel-turn fra Natalya:  Jeg liker det.  AJ og Kaitlyn hadde plenty av vibber av uuttalt seksuell spenning, så spørsmålet er bare om CM Punk blir sjalu!

"OK, this is weird, people are looking..." (WWE)

«OK, this is weird, people are looking…» (WWE)

Ashes to ashes…

…Dust to Dust.  Wyatts familie har egentlig utspilt sin rolle mot Uso-brødrene, i hvertfall for en stund.  Så de trenger en ny utfordrer.  GoldStar burde passe bra, og når ett av brødrerparene bør skifte legning til heels for å få det til å fungere er det logisk at det er de to spacefreakene som stiller i heldekkende drakter og ansiktmaling, og snakker som om de har rømt fra et Lee/Kirby-manus på starten av 70-tallet

Yoooou haaaaave sooomething we NEED! (WWE)

Yoooou haaaaave sooomething we NEED! (WWE)

Ukas random Divaer

NXTs fineste!

Bayley, Emma & Paige chiller backstage (WWE)

Bayley, Emma & Paige chiller backstage (via Twitter)

Bonus Twitterbilde

Bayley twittret dette for en  snau uke siden.  Jeg synes det så fint oppsummere hvor WWE er på vei når det gjelder kvinnelig wrestling.  Det er ikke så mange år siden «divaene» var der for at far skulle ha noe pent å se på mens junior ventet i åndeløs spenning på John Cena.  Vel, den delen av WWE som HHH har tatt full kontroll over booker ikke lenger jentene for de mannfolka,  de booker dem for de som liker god wrestling,  og de booker dem for hun her:

Rosa foldeskjørt: Sjekk.  Paige "Think Again": Sjekk Da kan showet bare starte!  (via Twitter)

Rosa foldeskjørt med glitter: Sjekk.
Paige «Think Again»t-skjorte: Sjekk
Da kan showet bare starte! (via Twitter)