H#1:AD 150 – Moneymaker, Bad Giant & Frenemies


I Want To Bo-Lieve

I Want To Bo-Lieve

Det er en snau uke til Battleground,  også kjent som «ventepølsa til Summer Slam».  I det siste har jeg nøyd meg med å se NXT og RAW, og bare lese recaps av Smackdown. Det er nemlig et show som enten er repriser av RAW, kamper som er betydningsløse, eller, om de er bra nok, blir gjentatt mandagen etter på RAW.

De beste recapene (i mine øyne) er de på Uproxx.

Det er fordi de er skrevet av noen som både kan være smarky men ikke har glemt at det viktigste i wrestling tross alt er å «suspend disbelief» og ta det for hva det er,  svært uhøytidelig underholdning.

Men RAW må man jo få med seg, så her er mine synspunkt på ukas show.

«I came to play»

I star in movies,  some of which might even get a limited theatrical release before theyre released on DVD, BlueRay and Streaming!! WWE)

«I star in movies, some of which might even get a limited theatrical release before they’re released a week later on DVD, BlueRay and streaming-services!!» (WWE)

Miz er tilbake med en nytweeket gimmick, der han har rapet heftig av både Rock, Jericho, Batista og ikke mnst Tyler Breeze.  Normalt sett ville jeg ikke vært overbegeistret av at en WWE-utøver aproprierer deler av gimmicken til en nykommer i NXT, men Tyler har i det siste lagt av deg hele «not in the face» greia, så grei skuring. At Miz overumplet Sheamus med en relativt ren seier er også verd å merke seg.  WWE ser verdien i å holde Miz varm, siden han er så god på PR-arbeid i mainstream.  Dessuten er han et rendyrket WWE produkt.  Det betyr at han jobber mye bedre sammen med andre av samme støpning som Sheamus eller Orton, men fort havner på dypt vann når han matches mot et indyprodukt av type CM Punk eller Daniel Bryan.  Det er noe han kanskje kan lære seg, men enn så lenge bør han i all hovedsak få jobbe med stiler som han håndterer.

Summer of Lay

Jeg vet ikke helt hvor WWE vil med Layla og Summer Rae, og det tror jeg ikke WWE heller vet.  På den ene siden er det underholdende at jentene for engangs skyld er de som har bruk&kast mentalitet overfor mannebeina,  men enn så lenge er det ikke så mye Thelma & Lousie og mer Bi-curious girls gone wild. 

Dolph ser strålende forøyd ut med at "Stealing the show... and your girlfriend" T-skjorten hans omsider virker! 8WWE)

Dolph ser strålende fornøyd ut med at T-skjorten han med «Stealing the show… and your girlfriend» omsider virker! (WWE)

Potensiell oppside,  Summer tar med seg Layla til NXT der alle med XX-kromosomer blir 180% bedre.

…and now a word from our sponsors

Jeg vet at Damien Sandows nye gimmick er cosplay, men er det meningen at Adam Rose skal ha monopol på å promotere hvilket som helst produkt som har kjøpt reklameplass på showet?

Kald krig

Det er hyggelig å se at Jack Swagger omsider er tilgitt for overtrampet sitt for noen år siden som sporet av forrige store push,  samtidig lukter det lurendreieri lang vei. Jeg er nemlig skråsikker på at WWE har tenkt å få mer ut av Rusev enn ett tap på Battleground.  Dessuten liker jeg at hverken Colter eller Swagger strengt tatt har endret seg noe,  de er fortsatt to brautenasjonalistiske hverdagsrasister,  det er bare at sammenliknet med Rusev & Lana er de to stuerene koseklumper.

"Not the hero we want, but the hero we deserve" WWE)

Not the heros we want, but the heros we deserve (WWE)

1998 ringte, og vil ha tilbake mark-out øyeblikket sitt

Jeg kunne skrevet en paragraf om hvor sært det er at WWE signerer en 55 år gammel gother som har brukt de siste årene på å slumme rundt i TNA.  Men så har de ikke engang signert ham, bare kommet til en avtale om bruk av navn og likhet i forbindelse med dataspillet.  (Det er faktisk Steve Borden som eier navnet «Sting» så musikeren Gordon Sumner må betale ham «leie» for å bruke det som artistnavn.)  Uansett,  når Sting fortsatt holder fast ved at drømmematchen hans er mot Undertaker… vel,  på tide å innføre et «Old Boys»-tittelbelte?

 2 > 1

Det virker som en evighet siden Brie Bella «sa opp» og Nikki ble yndlingstyggeleken til Stephanie.  Men det er vel snart over, og om ikke annet har Nikki vist at hun har lært ett og annet i ringen.  jeg tør banne på at hun har minst 10 kilo mer muskler enn for 2-3 år siden, (og minst en halvkilo mer silikon, men det er en annen sak).

I motsatt enden var Cameron nesten akseptabel, og Alicia Fox svikter sjelden.

Cameron hadde vært langt mer interessert om man byttet ut Nikki med Melina... (WWE)

Cameron hadde vært langt mer interessert om man byttet ut Nikki med Melina… (WWE)

Ashes to Ashes…

Har Rybaxel ferie eller noe sånn, så brødrene brothers virrer hvileløst rundt backstage uten noe å ta seg til?

Plan C

Cesaro har blitt skilt fra Paul Heyman, sikkert siden sistnevnte har noe viktigere på gang.

For jeg tror oddsen er ganske dårlig på at JohN Cena beholder beltene frem til Summer Slam, og Autoriteten må finne seg i at Heyman får viljen sin.  Så er spørsmålet om alle det som tror at det er han her Heyman har i ermet, har rett.  «Men», sier du kanskje, «navnet hans begynner ikke på C?»  Det stemmer…  men det finnes jo andre «Heyman Guys».

Rob Van Del Rio

Det beste med denne kampen var at den minnet oss om at Alberto Del Rio egentlig er et råskinn i ringen,  se hvordan han plasserer RVD i arm breakeren:  RVD finner ikke posisjonen, så Del Rio bare spinner han rundt med et kne i neserota.

Vil du ikke, så skal du (WWE)

Vil du ikke, så skal du (WWE)

Tomgangskjøring

Bray Wyatt snakker kaudervelsk,  Chris Jericho leverer entusiastiske promoer om hvor bra han en gang var. Alt er ved det gamle…

Frenemies

For det første: Paige har verdens herligste engelske aksent.  For det andre: Eva Marie fungerer faktisk helt greit som JttS for  tiden.  Hun gjør ikke noe overilt men holder seg til grunnprinsippene, og ser plutselig ut som  hun hører hjemme i en ring.

AJ, promiss to never, eeeeeeeeeeeeeeever leave us again!! WWE)

AJ, promiss to never, eeeeeeeeeeeeeeever leave us again!! (WWE)

Jeg liker at WWE fortsatt ikke har bestemt seg endelig for hvem som skal være face i feiden mellom AJ og Paige.  Det er litt klaging på ulogisk booking, men jeg tolker det slik:  Paige er smart.  Hun så at når AJ ble behandlet dårlig resulterte det i at hun ble uslåelig og holdt tittelen i en rekordlang periode.  Så hva skjer når hun behandles med respekt, overdrevet positivtet og fremsnakking? Verd et forsøk, ikke sant?  AJ vet naturligvis heller ikke hvordan hun skal reagere så hun svarer med samme mynt, i en form for høk over høk der begge kommer styrket ut.

Ekstra pluss i boken for at Paige har funnet sin egen måte å sette kommentatorene på plass.  Der AJ var konfronterende og syrlig sarkastisk, bruker Paige den samme stemmen som du bruker til en usedvanlig tykkhodet femåring, og er overbærende overforklarende.  Når hun skal forklare «frenemies» for eksempel, får hun det til å høres ut som hun tar for gitt at gutta med mikrofon er så ignorante at de aldri har hørt dette portmanteauet før i sitt liv. Selv Randy Orton ville synes det ble litt for mye av det gode

Bo bedre

Bo Dallas går fra skanse til skanse og beviser hvor strålende han er når han får selv en kamp mot Khali til å bli underholdene.  Han blir så skuffet og såret når den digre inderen ikke vil ha medfølelse etter å ha blitt lurt til å tape kampen på count out.

Naitch

Er det noen som tror Ric Flair hadde under 2 i promille når kan kom ut til promoen sin?  Ingen?  Ikke jeg heller.

Sånn danser ikke folk i edru tilstand! (WWE)

Sånn danser ikke folk i edru tilstand! (WWE)

Your Main Event

Så Dean Ambrose blir banket opp så det plutselig blir en handicap-kamp?  Var det INGEN som i løpet av nesten 3 timer lot seg overtale til å bli med Roman Reigns og John Cena?  Jaja.  Det er var selvsagt en kamp som aldri fikk en avslutning.  Bestemannspremien går til Seth Rollins som spilte kne skadet så overbevisende at han lurte hele internett i 24 timer…

Her kan jeg forresten adresser kritikken av Dean Ambrose strategi for å straffe Rollins.  Vi vet at en MitB-cach in match kan avgjøres på DQ, men en tittel ikke kan vinnes på DQ.  Hvorfor venter da ikke bare Ambrose til bjella ringer før han blander seg inn og koster Rollins seieren og kofferten?   Fordi da holder han ikke Rollins på pinebenken lenger så klart!  Jo lenger han sørge for at Rollins blir frustert av kontinuerlig cock-blocking i forhold til mesterskapet, jo bedre.  Ideelt sett vil sikkert Dean holde det gående hele året frem til kofferten går ut på dato.

Ukas Random Diva

..er hentet fra Instagram, og er den relativt nygiftede Celeste «Kaitlyn» Bonin, som fortsatt ser absolutt strålende ut også som brunette.

Let me go ahead and preemptively hashtag "#boobs" for everyone under the age of 12.

A post shared by Celeste (@celestebonin) on