H#1:AD 148 – Viva la Raza


Det blir kortversjonen av H#1 denne uka. Og det selv om denne uka var et langt steg i riktig retning.

Men før jeg oppsummerer det viktigste i RAW,  litt ♥ til NXT.  For denne uken så debuten til The Vaudevillians!

Simon Gotch og Aiden English (NXT)

Simon Gotch & Aiden English #QuiteManly (NXT)

Det er et så gjennomført tøysete påfunn at det fortjener all den kjærligheten publikum øste over dem. Og det skader selvsagt ikke at Simon Gotch er en av de hyggeligste wrestlerne jeg kjenner, som bruker masse tid på fan-interaksjon på Twitter. (Og han er Doctor Who fan!)

I tillegg er Summer Rae tilbake i NXT og skaper uggen stemning mellom Sasha Banks og Charlotte Flair.  Med så mange sterke heeler, så er det jaggu bra de har begynt å få skikk på Alexa Bliss.

(NXT)

(NXT)

En annen allumni fra NXT har også begynt å ta av på RAW. Bo Dallas har en helt særpreget evne til å kapre publikum i sin hule hånd, og tweeke opptredenen sin for maksimal effekt. Måten har jobbet publikum på i Washington var en fryd å se på! Det er mulig det var noe vannet der han og storbror vokste opp? Han er sin egen største fan, og er den hyklerske feel-gooderen som aldri ikke har noen oppmuntrende ord til motstanderen han nettopp har slått.

Ellers leverte Wade Barrett og Dolph Ziggler en rysare av en match.  Dolph Ziggler har kanskje ikke noen stor fremtid som verdensmester lenger, men så lenge han selger som skutt ut av en kanon på dne minstre provokasjon har han sikret seg lønningspose fra Vince og co så lenge han vil. (Se og: Slater, Heath.)

Wasteland (WWE)

Wasteland (WWE)

Men nyheten om at Barrett ødela skulderen på Smackdown-filmingen er virkelig «Bad News».  Når han endelig var i rute igjen etter at han ødela albuen før Wrestlemania 29. 😦

Cameron som gjestekommentator klarte nesten å ødelegge en ganske bra match mellom Naomi og Alicia Fox.  Ærlig talt, når Michael Cole med rette kan gjøre narr av hvor dårlig du er på mic’en s er det på tide å gå i seg selv!

(WWE)

Naomi, a.k.a. The Funkadactyl that knows what to do in the ring (WWE)

Dean Ambrose truet seg vei inn i den nye stigekampen for den tradisjonelle MitB-kofferten.  En viktig lærepenger for alle kidsa det: Terrorisme lønner seg. Seth Rollings ser stadig ut som en statist fra X-men 3 i det nye antrekket sitt, men han klarte i det minste å jage en severdig kamp ut av RVD. (De to hadde faktisk også en mini-promo før kampen, som i begges tilfelle var det mest overbevisende de har hørtes ut på TV siste 12 måneder.)

Jeg skal ikke dvele ved «main eventen»  det var ingen stor overraskelse at Kane ble 8. deltaker.  Han er fortsatt ment å være en «big deal» tross alt.

Men den store hendelsen var selvsagt Vickie Guerreros avskjed med WWE.  Etter at hun ble utnyttet av Khal Drogo Roman Reigns sist uke, så var det åpenbart at det lå an til en tyr til Tynset:

Men Stephanie McMahon hadde ikke vært den hun var om hun ikke prøvde å utnytte sjansen til å hevne seg litt ekstra.  Så hun stipulerte at Vickie kunne beholde jobben om hun klarte å slå henne i en match. Vickie satte seg på bakbena, sa at nok er nok, og kanaliserte sin indre Guerrero

Det viste seg at STeph selvsagt hadde en ond plan.  Kampen var nemlig omvendt gjørmebryting.  Første kvinne utti var taperen.  For sikkerhets skyld hadde Steph også trioen Alicia Fox, Rosa Mendez og Layla i bakhånd.  Uheldigvis for henne er WWE divaer av denne årgangen ikke så imponerende, så Vickie klarte å kjempe seg fri, men mistet konsentrasjonen og ble dyttet utti.  Stephanie  jublet over seieren og prøvde å få med publikum å allsang. Men man tar ikke øynene av en Guerrero ustraffet og  hun gikk også på fjeset ut i gytjebadet.  Vickie kunne takke publikum, som for en gangs skyld var 100 % på hennes side, med den klassiske Guerrero-dansingen og et kyss opp til himmelen der Eddie utvilsomt må ha vært fornøyd med måten hans Mamacita fikk avslutte WWE-karrieren.

Lie, Cheat & Steal.  It's the Guerrero way! (WWE)

Lie, Cheat & Steal. It’s the Guerrero way! (WWE)

Til slutt vil jeg runde av med en helt fantastisk backstagepromo som forklarer hvorfor jeg er så spent på hvor Rhodes-brødrene tar dette:

Ja forresten,  er vel ingen H#1:AD uten

Ukas Random Divas

Poolparty  (via Twitter)

Poolparty (via Twitter)