Game of Boobs


Så var 4. sesong av forviklingar i Westeros  ferdig.  Tyrion har bevisst at han er den lille sniken alle tror han er, Arya har levlet up i «bad-ass» og «killer instinct» opptil flere ganger, mens storesøster Sansa har oppdaget at det finnes andre måter å få viljen sin på.  (Er det ikke forresten litt pussig å tenke på at det er mindre enn et halvt års alders forskjell på Sophie «Sansa» Turner og Maisie «Arya» Williams?)

Vi har lært at Brienne ikke liker lausbikkjer,  Heffalumper ikke er så effektive beleiringsvåpen som man skulle tro og at når du plasserer en småbrisen liten spradebasse i duell mot 190 kilo hyperaggressiv krigsmaskin så går det akkurat sånn alle med normal vett og forstand ville spådd.

Daenerys har begynt å revurdere tanken om at fri oppdragelse er det rette for flygende skrekkøgler med innebygget flammekaster, og vi oppdaget at en eller annen nordaførr omgir seg med skumle smårollinger som vern mot nærgående beinrangler.

Tim

God stemning med andre ord!

Men la oss ikke stikke under en stressless at det som fikk GoT over den vanskelige kneika mellom 1. og 2. sesong var en omfangsrik bruk av hel- og halvnakne scener.  Det er ikke noe nytt at amerikanske kabelselskap utnytter de mulighetene de har til å krydre narrativen sin med yppige jenter og oppfinnsom gla’vold,  men det som skiller GoT fra mindre suksessfylte seier (som True Blood for eksempel, er at bruken av både hud og blod er godt forankret i selve historien.  Det spiller en viktig rolle i å bygge opp karakterene, noe som er høyst nødvendig i en seier med så stort persongalleri.

Så for å feire GoTs fortsatte status som verdens mest populære TV-serie tar vi en reprise av fordelene til  noen av de syv kongerikers  «movers and shakers»: 

 

First was gay was assasinated,  second was psychotic and was assasinated, third time lucky I guess

«First husband: Flaming gay and supernaturally assassinated.
Second husband: Rabidly psychotic and poisoned by our own wedding cake.

Third time’s the charm right?»

Whoa dude, no fapping! I'm dead now, remember?

«Whoa dude, I’m dead now, remember? No fapping!»

"Well, I got so tired of running around naked, I got it in my contract that from 4. season, I'll just do the oogeling while the hunks undress, smart huh?"

«Well I got so tired of running around naked I got it in my contract that from the 3. season onwards: I’ll just do the oogeling, while the hunks undress, smart huh?»

".. yes, very clever, and how do you suppose they decided to fulfill the boob-quota for our storyline now, Khaleesi?"

«.. yes, very clever. Just how did you suppose they were going to fulfill the boob-quota for our part of the storyline, Khaleesi?»

"Being the murderous avatar of a blood-thirsty fire-god doesn't mean I can't get my kit off as well. Being pure evil is sexy!"

«Being the adulterous avatar of a blood-thirsty fire-god doesn’t mean I can’t get my kit off as well. Being pure evil is sexy!»

"You? Evil? Bitch, pleeease..."

«You? Evil? Bitch, pleeease…»

"... are you guys gals for real?"

«… are you guys gals for real?»

"Hey sis, do you think the finish shooting this series before we turn 21?" "Sure as hell hope so!"

«Do you think they’ll finish shooting the series before we turn 21, sis?»

      «Sure as hell hope so!»

Alle bilder© HBO unntatt «Tim»© Python (Monty) Pictures (øverst)