H#1:AD 147 – Carl Sagan har rett!


Superheltfilmene kommer tett i år! (WWE)

Superheltfilmene kommer tett i år! (WWE)

Carl Sagan sa i den opprinnelige utgaven av TV-serien Cosmos:

“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.”

…eller sagt på en annen måte: STARDUST!

Men før vi kommer dit er det et par andre moment som bør nevnes fra ukas RAW.

Ryddesjau

WWE gjorde alle «innsidere» og «dirt sheets» til skamme når det startet en forsinket vårrengjøring.  For ryktene gikk om at WWE nå ikke lenger ville si opp overtallige talenter, men bare la de gå ut kontraktstiden.  Og vips var en dusin ønsket til lykke i sine Future endeavours. 

Noen var ikke så overraskende.  Jeg tror ingen kommer til å savne Jinder Mahal eller Brodus Clay.  Personlig vil jeg selvsagt savne Aksana,  siden hun så lett kunne vært slått i hartkorn med Rusev med Lana som snakkemaskin. På den andre siden, hun brakk fjeset på Naomi, og har en innstilling til wrestling som er så nærme Vader som det er mulig for en diva å komme: I praksis gikk hun bare inn for å rundjule motstanderen, godt hjulpet av muskler fra en tidligere karriere som kroppsbygger.

WWE kom plutselig på at de fortsatt hadde JTG på lønningslista,  så han forsvant.

Men han har, i likhet med Matthew «Matt Sydal/Evan Bourne» Korklan og  Brian «Curt Hawkins» Myers, ingen problemer med å finne arbeid i indysirkuset om ikke TNA eller GFW eller noen andre selskap signerer dem. Jeg vil tror Andrew «Drew McIntyre» Galloway, heller ikke blir gående å NAVe.

John Cena – Autoritetens mann

Ooooo! (WWE)

Ooooo! (WWE)

Hvordan skal du ellers forklare bookingen?  Den siste plassen i stigekampen for det ledige WWE-Verdens-Tungvektsmester? Greit nok at Ambrose og Reigns er utestengt (som vi skal se har ikke det så mye å si) men at Cena blir «straffet»  ved å bli plassert i en båre-kamp mot Kane?  Hallo,  selv om det ikke hadde vært en gimmick-kamp mot en motstander Cena har slått et tresifret antall ganger i karrieren er det fremdeles en fordel, siden han får en relativt oversiktlig kamp 1-mot-1 mens resten havner i en Battle Royal der tilfeldigheten avgjør, og der dine fysiske forsprang blir utlignet ved at mstandere kan skape seg tallmessig overtak. (Hvis ikke hadde jo Big Show vunnet alle Battle Royaler han deltar i.) Så om ikke dette ender med at Cena blir «Best for business» blir jeg…. ikke overrasket, dessverre. Som Yan Friis sier i Herreavdelingens Beatleskonkurranse hver uke: «DET LIGGER JO I KORTENE!»  men det betyr ikke at WWE scorer på åpnet mål. Og ja, selvsagt vant Cena,  slik han alltid gjør i slike kamper på dager som slutter på G.

Good doesn’t mean Nice.

Shield er død, lenge leve Shield osv. Dean Ambrose er tydligvis innlagt på en åpen anstalt, så han dukker opp når du minst venter det. Han dr0 den evige «wrestler blir distrahert av sin erkefiende, og taper på en roll-up» et steg lenger.  Han lar seg nemlig ikke distrahere,  han er så oppsatt på å ommøblere oppsynet til Seth Rollins at han lar kamp være kamp og heller tar et uttellingstap mens han gyver løs på Judas Rollins blant publikum.  At han følger opp med å mukke ned Bad News Barrett bakfra mens engelskmannen feirer en lettkjøpt seier er bare på sin plass.  Ambrose er ikke ment å være hverken snill eller hyggelig.

Dirty Deeds done right (WWE)

Dirty deeds done right (WWE)

Roman Reigns følger opp med å sikre seg en høyst urettmessig plass i kvalifiseringskampen ved å forgifte sine arbeidgivere på en måte som nærmest garantere at stakkars Vickie Guerrero får sparken.  Blir ikke mange julepresanger av slik oppførsel!  Naturligvis ender det med at han kvalifiserer seg,  etter at vi har fått en bitteliten smakebit på et fremtidig storoppgjør mellom ham og Rusev.

Katteslagsmål

Pluss i boka for at Summer klarte å snike betegnelsen "Catty little twat" forbi sensuren på Main Event (WWE)

Men pluss i boka for at Summer klarte å snike betegnelsen «Catty little twat»  på Layla forbi sensuren på Main Event (WWE)

Hvilken legning har egentlig Summer Rae.  Hun er heel på NXT, heel på Total Divas og oppfører seg ekstremt heel’ete mot Layla på RAW og Smackdown.  Likefullt prøver kommentatorene å fremstille henne som den man skal ha sympati med? Weird!  Men heldigvis blir hun stadig bedre i ringen, og er ikke så vond å hvile øynene på.  (Selv om det nok er en liten håndfull jenter der jeg mener er mer utseendemessig tiltrekkende.)

Cameron Fox?

Var Alicia opptatt med å stjele hatter eller dusje i brus? Siden Cameron nærmest sømløst overtok hennes rolle i Paige stadige rekke av overbevisende seire.  Jeg håper det ender med en Naomi vs Cameron-match, siden Funkadactyls har utspilt sin rolle nå som Brodus er sagt opp, Tensai er kommentator og Xavier Woods jobber som en polsk snekker på akkord.

... (WWE)

   (WWE)

A Star is born

Usoene har reversert til å bli de designerte utlignerne for enhver topp-face Bray Wyatt og familien setter sine tenner i.  Det er egentlig litt ulogisk, siden de da per definisjon er de BESTE tag-team utøverne, mens Sheamus som US Champion i beste fall er TREDJE BESTE singel-utøver.  Men la oss glemme det for et øyeblikk, og heller ta for oss hva som skjer det øyeblikket Harper og Rowan letter tvillingene for tittelbeltene (enten neste helg eller senere i sommer).

Hvem er det som kan utfordre to hjernevaskede XXXL-hillbillyer?  Vel, den store styrken til Familien er ikke at de ofte er i overtall, men at de også er eksperter på mind games.

Det perfekte mottrekket er et tag-team så er så far out there  at de for lengst har kysset normal menneskelig samhandling adjø.  Goldust har tonet ned den seksuelle dobbeltkommunikasjonen noe, men leverer til gjengjeld noe av det beste han har gjort hele karrieren.  Han trengte bare en tag-team partner som kunne dekke opp sin halvdel.

Løsningen:

STARDUST! (WWE)

STARDUST! (WWE)

Det virker som veldg mye arbeid for en engangs-gag, samtidig som det åpner for at historien kan ta ulike vendinger avhengig av hvordan fansen tar det i mot. Skal jeg ta utgangspunkt i blogger og twitter så er det en suksess alt.  Er det noe Rhodesguttene kan er det å få en vill gimmick til å fungere,  ja jeg hadde nær sagt skinne.

Samtidig dekker det over Codys store problem, han er rett og slett litt for mye is med vaniljesmak.  Mer enn god no i ringen, men med store hull i karismaen.  Det sier sitt når han ble så overskygget av Randy «No Pants» Orto i Legacy,  det fungerte en liten stund mens han brukte ansiktsmasken, men de var det i like stor grad et resultata av hvem han feidet mot.  Han blir litt for lett en tegneserieskurk som heel, og som «meh» personifisert som face.

Men som en gull-og-sortfarget overnaturlig entitet?  Mjo, det kan definitivt fungere! (Bare se hvor lang karrieren til Goldust har vært.)

Ukas Random Diva

Denne uken ei som kanskje får nye kolleger i løpet av kort tid.

  TNAs egen Velvet Sky.

TNAs egen Velvet Sky.

Dett var dett, neste uke får vi håpe WWE har offentliggjort mer enn 3 kamper på MitB-cardet!