H#1:AD 145: Taking Ova’


The Future is Now! (WWE)

The Future is Now! (WWE)

I går jeg gjorde jeg noe det er evigheter side sist:  Jeg satt oppe halve natta og så en PPV via en nesten legal stream. (Legalt fra min side, kanskje ikke like legalt for fyren på Aruba(?) som la den ut.)  Nuvel. Jeg var rimelig trøtt i trynet i dag tidlig, så damn you HHH!  For det er hans fortjeneste at NXT har blitt så fordømt bra!

Det er smått utrolig at det er de samme nissene som skrur sammen RAW og Smackdown om dagen som også er øverste ansvarlige for NXT, men det er det nå engang.  Det er i alle fall trygt å si at fremtiden er lys!

NXT Takeover er en såkalt iPPV,  det vil si at den er gratis, men eksklusiv for WWE Network, som  fortsatt ikke er sluppet i Skandinavia.  Så jeg følte meg ikke så slem. Og det var utvilsomt et langt bedre show en Tispa til helgen kommer til å bli.

Men la oss ta det fra A til Å.

Roser er røde, mexicanere er fra Tonga

Adam Rose er litt vanskelig å skjønne seg på.  På den ene siden er han en vimsete partyløve, men samtidig lurer det noe real djevelskap rett under overflaten,  enten det er intensjonen.  Han ankom Full Sail som seg hør og bør i The 4Chan Partyvan The Exotic Express.

Party time ALL THE TIME! (knowyourmeme)

Party time ALL THE TIME! (knowyourmeme)

Kveldens første overraskelse:  Kaninen hans var splitter pine naken! Hva er det for lumre ting som skjer i den bussen. (Og er det derfor Renee Young er så sugen på en invitasjon?)

Uansett,  Rose er ikke så verst i ringen når han får noen å jobbe med og Camacho er langt bedre enn en hva gimmicken hans fortjener.  Jaggu bra gimmicker som er utgått på dato ikke lukter, for jeez! Han er sønn av Haku, og har dermed en utmerked stamtavle,  men siden han var sidekicket til Hunico (nå bedre kjent som Sin Cara 2.0) er han belemret med å være meksikansk gang-banger.  Rett mann vant, med andre ord han som er aktuell på primærshowene.

Lokale helter duger ikke

På den positive siden, Ascension har omsider noe som likner på troverdige utfordrere.  På den negative siden, ene halvparten av de utfordrerne er Ricardo Rodriguez i Luchadormaske. Kalisto er suveren, men spørsmålet er hvorfor de har funnet ut at den beste løsningen er å parre ham med El Local-gimmicken til Ricardo.  Det er kun fordi han  ikke snakker engelsk ennå, er det ikke?

Og "Kalisto" høres ut som et Diva-navn, Yah? (WWE)

Og «Kalisto» høres ut som et Diva-navn, Yah? (WWE)

Samuray Del Sol / Octagon Jr fortjener egentlig bedre enn å være tyggeleken til gotherne i Ascension. Kanskje det blir bedre om ryktene om at Tyson Kidd skal relanseres med en Luchador-gimmick er sanne, siden han utvilsomt er bedre enn Ricardo.

SolgangsBreeze

Sami Zayn leverer rutinemessig femstjernersmatcher,  og Tyler Breeze har plutselig innsett at han er en utmerked wrestler. De fyrte på alle sylindrene og begge forsøkte å imponere, med godt hell.  Begge debuterte også ny intromusikk,  jeg savner de gamle, men skal la de nye få en sjanse.Siden det var en 1. utfordrer-match så var det ikke veldig uventet at det var modellen som vant, men det var en snedig finishersekvens.  Tyler er fanget i ringhjørnet, Sami lader kanonen for en støvel i fjeset, Tyler kryper sammen og dekker hodet med armene, og resultatet er at Tyler gir seg selv en real nøtteknekker og er vidåpen for et Beauty shot. Da gjør det ikke noe om ikke alle de spektakulære spottene satt like bra, for begge to er utmerket i stand til å improvisere forbi de hindrene.

Have you ever herped so hard you derped? (WWE)

Have you ever herped so hard you derped? (WWE)

Og det var jo litt søtt at en av to WWE-stjerner som var tilskuere på første rad var Cesaro, som Zayn hadde noen vanvittige kamper med. Cesaro fortsetter å være WWEs hyggeligste heel.

Русев остава свръх

Rusev og Lana har tatt turen for å gi publikum en anledning til å bejuble superatleten. Uheldigvis hadde noen backstage glemt å sette ett flagg et sted der ikke Mongo Mojo Rawley  fikk tak i det.  Han kom hoppende inn og ropte noe om at USA «Stay hyped».  Lana verdiget ham knapt ett blikk før hun lot Rusev destruere Rawley etter noter. Rusev så mest av altut som han kjedet seg grenseløst.

Jippikayey M*therf*cker!  (Screencap via Uproxx)

Jippikayey M*therf*cker! (Screencap via Uproxx)

Med dette så er det åpenbart at Rusev har en klar fascistisk subgimmick,  først massakrere han alle negrene han kommer over, før han nå har gått over til de mentalt tilbakestående (Ryder & Rawley).  Dette må bare bety at Goldust og Darren Young bør grue seg….

Match of the night

Jeg har med rette gitt Natalya mye kjeft for å surfe på en myte om uforløst potensiale.  Med undre over alle undre, plutselig, når det trengtes som mest, materialiserte det seg. Charlotte har dessuten et poeng når hun sier i prematch promoen at hun ikke er å kjenne igjen fra jenta som startet så smått i NXT i 2011. For dette var rett og slett en fabelaktig kamp som fikk publikum til å bryte ut i en usarkastiske «This is Awesome!»

Hang time (WWE)

Hang time (WWE)

Det var god ringpsykologi, der de to kjempet om å få låst inn sine respektive submission-moves uten at det holdt helt inn,  så til slutt benytter Charlotte sjansen til et overraskelsesangrep, treffer med «Bow down to the Queen», en flipping cutter, og rapper seieren. Det eneste skåret i gleden er at Nattie åpenbart ikke skjønner hvordan en figure 4 leglock er ment å fungere. Det samt at det er trst  se Bret Hart stavre rundt, når motparten har Ric Goddamn Flair som entusiastisk pappa/manager.  Kan ikke WWE se å få plassert Jim The Anvil Neidhart i sin Hall of Fame som Natalia faktisk kan ha med seg faren sin hun også, i stedet for den stadig rarere onkelen sin?

Men Charlotte ja, der tror jeg det meste ligger til rette.  Hun er et hode høyere enn de fleste andre divaene,  hun har en fysikk som ser ut som den kvinnelige utgaven av Cesaro, og hun har en pappa som rent tilfeldigvis har 16 verdensmesterskap under beltet.  Ja, og så har hun også fått ny intromusikk…  Curtis Axel stratet trenden med intromusikk med temaer fra sin forgjenger, men Charlottes er bedre…

Etter kampen var det tårer, klemming og generell god stemning, og begge to visste at de hadde benyttet sjansen til å virkelig vise hva de er gode for, til fulle.

Clone wars

Kommentatorene prøvde virkelig hardt å få over poenget at Tyson Kidd og Adrian Neville er støpt i samme form.  Noe som selvsagt er bare tull.  Tyson Kidd har vært i WWE i snart 8 år, og det eneste han har å vise for det er en tag-team tittel fra 2010.  Neville derimot er rødglødene, hans Red Arrow er en vanvittig finisher som er definisjonen på make or break, og han har begynt å finne formen på mikrofonen.

No strings attached (WWE)

No strings attached (WWE)

Selvsagt vant engelskmannen her,  og ikke bare betyr det at ekteparet Neidhart-Kidd dermed stod igjen med 0-2 i protokollen,  om ryktene er sanne så kan en gimmick-ompakking av Kidd være i emning. Spørsmålet er om det tar den helt ut, all den tid han også har en birolle på Total Divas.

HHH var såre fornøyd etter showet og det har han all mulig grunn til å være, for NXT går fra det ene høydepunktet til det andre om dagen.