H#1:AD 137 – Ekte amerikansk fredag


Tradisjonen tro hadde WWE en valentines-bildeserie. Med Reene Young *swooon"

Tradisjonen tro hadde WWE en valentines-bildeserie. Med Reene Young *swooon* (WWE)

Jeg skal vanlig forsøke å oppsummere ukas viderverdigheter i WWE: Charles Montgommery Punk er fortsatt AWOL, Evan Bourne nærmer seg snart 2 års jubileum for ankelskaden sin, og Beth Phoenix og Edge offentliggjorde navnet på sin 6 uker gamle datter. («Lyric» i tilfelle du lurte.) Men over til det vi så på TV…

Alle gode ting er ikke tre

Så vær så snill,  la oss slippe mer Santino Marella vs. Fandango og gi oss omsider Emma vs. Summer Rae.

"Ouuu,  sååå sinna damen var da?" (WWE)

«Ouuu, sååå sinna damen var da?» (WWE)

SHIELD 4 Lyfe

De svartkledde kumpanene har visst bestemt seg for å være venner en liten stund til, i hvertfall frem til de bokstavelig talt har banket jævelskapen ut av Bray Wyatt og Petter Spretts Bray Wyatts slekt & venner.  Hvis vi nå bare kan få den kampen inne i selve kammeret på Elimiation Champer  neste helg skal jeg være en happy camper.

Bonusen  med at de tre  har valgt dialog fremfor konflikt er at de da fortsatt rutinemessig kan levere firestjerners kamper på de ukentlige showene.

Særlig når du tilsetter en knivsodd "YES YES YES"... (WWE)

Særlig når du tilsetter en knivsodd «YES YES YES»… (WWE)

Plutselig har det dessten nå blitt et bulletpoint på lista til kommentatorene at Dean Ambrose knapt har forsvart beltet han har drasset rundt på siden 19. mai. Det var på nippet av Mark Henry fikk fatt på det på mandag, men heldigvis bestemte Rollins og Reigns seg for at det fikk være måte på å lære Ambrose en lekse, så man fikk gripe inn mens leken var god.

Old Age Outlaws

92 år gamle Betty White (som du kanskje husker fra Pantertanter) var gjest på RAW, og det medførte selvsagt noen spillopper backstage,  i form av Tag-team mestrene som forsøkte å lure rohypnol avføringsmiddel i teen hennes. Problemet var selvsagt at de hadde glemt sin egen tese om at «Age and treachery always beats out youth and enthusiasm» for denne gangen var det de som var ungjyplingene.  Det førte til at Billy «Assman» Gunn fikk akutt feriemage på kommentatorplass og alle*  lo seg skakk.

*Med «alle» mener vi her Vince Kennedy McMahon og absolutt ingen andre.

Sister Abigail says hello

sisterabigail

Good night sweet prince!  (WWE)

Apropos Wyatts,  de får stadig oftere lov til å vise at det ikke bare er skumle barneregler, primitiv lyssetting og dulgte spådommer de har å fare med.  Som Rey Mysterio fikk erfare på mandag.

Aksana, destroyer of worlds

Naomi sitter hjemme med brudd på orbitalbenet rundt øyet etter det ublide møte med Aksanas kne forrige uke,  men som jeg gjettet har det visst ikke meført særlig større reprimander enn at Aksana måtte ta pin’en etter en Bye Girl DDT fra Cameron på RAW (og i reprise på Smackdown.)Aksana referete det til og med, ved å klappe seg på kneet og smile medsigende før hun forsøke å splitte nyren til Brie Bella i to.  At kampen gikk i reprise tyder på at all verdens klipping ikke klarte å redde takraset av en kamp som egentlig ble filmet for Smackdown på tirsdag, mellom Alicia Fox og Eva Marie.

whoops

Smells like pizza  (WWE)

Ikke at denne kampen heller var feilfri:  jeg tror ikke Bellaene har ment å innføre en ny dobbeltmanøver som består av en elevert faceplant i motstanderens vajayjay. (Men i så fall burde den døpes «Muffdiver»)

En av disse er ikke som de andre

Det er alltid snedig når en fatal4way  består av 3 facer og 1 heel,  siden dynamikken blir litt screwy. Til alt hell er både Rey Mysterio og Kofi Kingston så nonsjalante i ringen at det fungerer sammen,  og  Mark Henry er fortsatt «skadet» så man har et utgangspunkt for å sette ham ut av spill.  Og så klart, når kampen skal avgjøre første-utfordreren til en tittel hold av en face (Big E. sin interkontinental-tittel) er ikke spenningen hvem som vinner, men hvordan Jack Swagger vinner.

"No, you don't!" (WWE)

No, you don’t!  (WWE)

Jeg liker at han har begynt å endre Patriot lock’en til å vende foten innover i ankellåsen, siden det gjør det litt mer troverdig at motstanderen ikke bare kan rulle kroppen med i bevegelsen.  Men altså: 1-0 til Zeb Colters disipler.

Episode 2038 i framhaldssoga «John Cena møter Randy Orton»

Bevares, det var en helt grei kamp,  helt utmerked håndverk,  men det er bare en rett vi har blitt servert så ufattelig mange ganger.  Det hjelper ikke at John Cena av en eller annen grunn kuttet en promo om at dette var en «endelig avgjørelse» av noe som helst slag.  Ut i fra et ønske om komplettering måtte nødvendigvis Orton også møte Cena i spissrotgangen frem mot EC, og Cena wrestler jo kun på RAW,  men la oss ikke late som om dette var en skjelsettende eller betydningsfull kamp.

Et av bildene under er fra mandagens RAW, det andre er fra 2008.  Gjett hvilket som er fra i år:

Dette? (WWE)

Dette… (WWE)

Eller dette?

…eller dette? (WWE)

Swiss Death

Noen selger sjela til hinmannen for å få suksess,  Cesaro trengte tydligvis bare selge fornavnet sitt til bookerne. Siden man sparer Sheamus til neste ukes RAW var det tid for Cesaro mot Randy Orton.  Og det gikk langt bedre enn forventet.  For mens Orton lovet å hente frem giftsnoken i sitt indre, forklarte bare Cesaro rolig at a) Orton undervurderte ham, b) Cesaro kom til å vinne.  Og man gjør ikke Cesaro til en løgner.

Nøytraliserende slangeserum (WWE)

Nøytraliserende slangeserum (WWE)

Så dermed er det kun Christian Orton har klart å beseire på sin vei til kammeret, og Orton klarer jo alltid å slå Christian.

Ukas Random Diva

..er ikke så random,  men tvert i mot svært aktuell som nylig offentliggjort medlem av WWE Hall of Fame Class’14

Lita! (WWE)

Lita! (WWE)