H#1:AD 133 – Oldschool, familiehygge og en mulig Messias.


Som lovet: En gjennomgang av mandagens «Old School» RAW og fredagens Smackdown.

Daniel Wyatt

Daniel Bryan har debutert som Wyatt-medlem, og så ut som om han cosplayet Duke «The Dumpster» Droese.

The Dumpster til.... venstre(?) (WWE)

The Dumpster til…. venstre(?) (WWE)

Jeg er i og for seg positiv til at Bryan fortsatt får prate for seg, men det er muligens litt tidlig å understreke hvor misfornøyd Luke Harper er med å få ett nytt familiemedlem inn i stallen?  Det kan lukte av litt hurtigspoling av storylinen spør du meg.

DDP = Jesus?

Om ikke WWE alt betaler Diamond Dallas Page gode penger for å rehabilitere gamle helter som er kommer ut på skråplanet er det på høy tid at de begynner!  For når vi fikk servert en oppegående, klar og frisk Jake «The Snake» Roberts på RAW var det som å se en ny mann.  Takket være DDP-Yoga har han blitt kvitt narkotikaen, fått skikk på helsa både fysisk og psykisk, og kommet seg over dørstokkmila i kontakten med familien.

Hvor happy var ikke Dean Ambrose?  Han klarte ikke å unngå å smile der han lå. Først fikk han lov til å rive kjeft med selveste «Hot Rod» Rowdy Roddy Piper, før han ble beslanget av Damien Mk. IX (eller noe sånn).

Happiest man in the building. (WWE)

Happiest man in the building. (WWE)

Og CM Punk som halvhøyt minnet Roberst om «PG, remember Jake, this is PG» var kostelig.  WWE.com har lagt ut et portrettintervju med Jake som er verdt å lese.

Jeg er neppe den eneste som hadde likt å høre den harde synth’en etter en nedtellingsbuzzer den 26. januar…

#Bad News

Wade Barrett er kanskje kongen av dårlige gimmicker om dagen, men det er så åpenbart at han morer seg, og han leverer så overbevisende, at han er på nippet til å bryan’e gimmicken.

When life gives you melons, make melonade...

When life gives you melons, make melonade… (WWE)

Med andre ord lage gull av gråstein. Men kunne ikke noen i WWEs skrivestab satt seg inn i hvordan hashtagger fungerer? Mellomrom duger ikke!

The bigger they are…

Big Show mot Brock Lesnar på Royal Rumble har samme verdi for meg som Randy Orton mot John Cenas kamp (med den grensesprengende stipulasjonen at det ikke er noen stipulasjon), nemlig at ingen av de 4 kommer til å delta i selve rumblene, heldigvis.

"Have a break, have a Kit-Kat" (WWE)

«Have a break, have a Kit-Kat» (WWE)

Når det er sagt, jeg foretrekker absolutt at det er Show som skal ofres til «The Anomaly», og Mark Henry være den med en øks å slipe, i stedet for omvendt.  Show har liten eller ingen troverdighet som topputøver lenger, mens Henry fortsatt har «plenty of gas left».

Saxy woman!

Med Kaitlyn ute av WWE virker det som om de satser på å dyrke frem en annen tidligere kroppsbygger, i litauiske Aksana.  Hun har presentert nye grep i ringen, og har nå to TV-seire i 2014.  Hun har fysikken, og et utseende som skiller seg ut.  Det kan hende at språkproblemer har holdt henne litt tilbake.

Seier igjen (WWE)

Seier igjen (WWE)

Det er og verd å merke seg at Emma fra NXT har reist sammen med hoved-rosteren i det siste  i likhet med Alexander Rusev. Det kan bety at vi får se en australsk gladjente med tvilsom rytmesans og en bulgarsk muay-thai klingon på RAW før sommerferien.

You didn’t know? You better call some-body!

La meg først av alt si at New Age Outlaws absolutt ikke gjorde skam på seg i ringen. Som Goldust har bevist, bare fordi fødselsattesten sladrer om at de først 40 årene er passert betyr ikke det at man er ubrukelig i ringen. Særlig Billy Gunn var fenomenal på Smackdown!

Gammel mann gjør så godt han kan, og det er slett ikke verst! (WWE)

Gammel mann gjør så godt han kan, og det er slett ikke verst! (WWE)

Det har vært noe murring om at det er slurvete booking å bruke to av HHHs gamle kumpaner som støtter tropper for CM Punk, men jeg mener det tvert i mot er forbildelig bruk av gamle referanser.  New Age Outlaws var nemlig noen av de første The Shield angrep etter at de debuterte i 2012. Så det er knapt noen som er i bedre posisjon til å hjelpe Punk ta hevn! Særlig siden de heller ikke har noen forhistorie med ondt blod mot «The Second City Saint».

Ukas avstemning

Denne uka slipper jeg å lage en poll,  det har nemlig bladet Maxim gjort for meg.  De har en online avstemning over hvem som fortjener å være cover-girl.  Alternativene  er Summer Glau, Miesha Tate, Nina Dobrev, Kate Beckinsale og AJ Lee.  I skrivende stund har 42890 avlagt stemme, og en av kandidatene  leder med 82% av stemmene.

Gjett tre ganger hvem det er... (WWE)

Gjett tre ganger hvem det er… (WWE)

Det er kanskje ikke så rart av WWE har sett gjennom fingrene med AJs lille raptus backstage på «Tribute to the Troops». Hun skal ha skjelt ut sportskommentaroren Michelle Beadle  når hun hadde flørte-mobbet AJs beau CM Punk.  På tross av det fikk hun regjere videre som Diva-champion,  noe som enten betyr at det var et «work»  (Beadle er en die-hard wrestling fan, og det ville ikke være utenkelig at WWE har fått henne med på en storyline frem mot Wrestlemania), eller WWE mener det er bedre å holde seg inne med Aj og C(hick) M(agnet) Punk.

Jeg må bare skyte inn at jeg synes det er et utmerked par som jeg tror passer sammen.  Begge er wrestling-fans fra barnsben av,  Punk er Straight Edge, mens AJ ofte har uttalt at hun holder seg unna alkohol, begge er tegneseriefans på sin hals, og de kler hverandre som anti-helter.  (Og begge har dessuten rykte for å være litt «marks» for sin egen gimmick.)

Men sist men ikke minst,  du skal ikke se mye på Twitterfeeden til AJ for å se at hun har åpnet en helt ny kundegruppe for WWE-merch.  For riktignok selger John Cena absurde mengder t-skjorter til unge gutter,  men det er en kundegruppe som om mulig er mer fanatisk opptatt av heltene sine: Unge tenåringsjenter.  WWE liker å fremheve at 40 % av billettene de selger er til kvinner, men en solid andel av dem er mødre til unge gutter som vil se Cena & co.  Hvis de klarer å utnytte populariteten til AJ så det åpner seg ett helt nytt marked, får nok det ledelsene til å gi frk «Adorably Evil»  en god del slack…