H#1:AD 128 – 7 grunner til ikke å hate Nashville


Næmmen, sååå ille var det da ikke? (WWE)

Næmmen, sååå ille var det da ikke? (WWE)

Ukas RAW,  eller RAW Country om du vil, kom fra Nashville, Tennessee.  Det betød en retur for et avskydd segment: Live musikkopptreden.  Som om ikke det var nok, har det vært klagt på at showet var urytmisk og rotete.  Jeg er ganske uenig og presenterer derfor 5 gode grunner til at dette var et bra show.

1. The Authority

HHH og Steph var tilbake fra ferien sin, og klare for å finne på litt ugang.  Først og fremst gikk det utover Vickie Guerrero og Brad Maddox, som straff for at de laget et kaos på forrige RAW. Straffen var kamper mot de respektive kjønns øverste mestre.  Noe som var langt bedre enn fryktet.  Brad Maddox klinket ned Randy Orton med en mikrofon i vanvare,  forsøkte å kapitalisere med en DDT, og fikk en telling til to.  Noe som fikk Orton til å fyre på alle plugger, sette mördarblikket i GMen, og gå bananas.  Good show!

HHH lot sjansen til en episk ad-lib gå fra seg når Orton besvarte spørsmålet "Hvem tror du du snakker til" med å beskrive seg selv... (WWE)

Men HHH lot sjansen til en episk ad-lib gå fra seg når Orton besvarte spørsmålet «Hvem tror du du snakker til» med å beskrive seg selv… (WWE)

Vickie forsøkte å snike seg unna med en virtuell lapp fra mor,  men gymlæreren bet ikke på og hun måtte til pers mot AJ.  De har jo en forhistorie, og takket være rikelige mengder overspill og staffasje kom de i mål.  Om ikke annet så underbygger det AJs rykte.

En klisje jeg alltid irriterer meg over er tanken på at alle heeler og ale facer utomatisk skal være venner, så det var godt å se at Autoriteten herser med andre heeler minst like mye som de herser med facene.

Kane slapp selvsagt represalier (for du fucker ikke med djevelens favorittdemon, uansett hvor mye han har sverget troskap) og Randy Orton begynner å innse at han kan erstattes som «face of the company» om han ikke leverer varene eller får overdrevet selvbilde.

2. Big E. får endelig beltet sitt

Kanskje endelig Vince har funnet den afroamerikanske stjernen han har lett etter i 20 år? Masse karisma, fryktelig morsom, brennende engasjemnet og kan løte en liten lastebil på strak arm. (WWE)

Kanskje endelig Vince har funnet den afroamerikanske stjernen han har lett etter i 20 år? Masse karisma, fryktelig morsom, brennende engasjemnet og kan løte en liten lastebil på strak arm. (WWE)

Curtis Axl har dumpet Heyman, noe som har ført til to av de beste kamopene han har levert etter at han fikk ny gimmick, men samtidig var det tid for et vaktskifte på IC-beltet.  Big E Langston spiller sine kort rett, og det er få jeg unner suksess i WWE som den mannen.  Now give’im 5!

3. Truth & Consequenses

Så dette er grunnen til at R-Truth har fått et quasi-push?  Så han kan teame opp med sin gamle tag-team partner som når har gjort unna turnusen sin i NXT.  Xavier Woods (som han nå heter) er i det minste ung og sulten, og det er ikke en halvgæren måte å introdusere ham for fansen, samtidig som man får et etterlengted face-tag-team som ikke er basert på en tøysegimmick. (Ja jeg ser på dere matadorer og dansosauruser!)

It's Morphin' time! (WWE)

It’s Morphin’ time! (WWE)

3MB fortsetter å forsøke å skaffe seg fansupport ved å adoptere lokale gimmicker,  og det gir de enda et kort å spille på i sine spillopper i en evig runddans av pinlige tap. Jeg liker det! Union Jacks i England, Rhinestone Cowboys oi Nashville,  hva blir det neste?

4. Plundermatch

Dolph Ziggler og Damien Sandow fikk sjansen av HHH til å vise hva de kan i en god gammel dags hardcore-match.  Det er langt mellom disse i dagens PG-æra, men nettopp derfor var det forfriskende.  Særlig siden bookerne kom på at regelen om hodelag gjelder stålstoler, ikke balsatre-gitarer.

BOOM Headshot! (WWE)

BOOM Headshot! (WWE)

5. Awesome Heel-turn

The Miz  har innsett at mens han var heel  var han WWE-mester, hadde sin egen lakei (how ya doin’ Alex Riley?) og episk PPV-lærfrakk.  Som face har han ikke sett snurten av en reell tittelkamp, et tøysete «Talkshowkonsept» , og blitt banket sanseløs foran sine egne trailerpark-foreldre. Det var nok på høy tid at han kom seg tilbake i folden der han hører hjemme!

Surprise! (WWE)

Surprise! (WWE)

6. Stolleken

På overflaten var det et helt bortkastet segment, men det var noen lyspunkt. For det første at Natalya var den første til å bli eliminert,  for det andre at det uttartet til katteslagsmål forbausende fort, og ingen av de involverte tok det seriøst. Og da mener jeg kayfabe,  med andre ord «divaene» tok det ikke seriøst, ikke jentene bak (som nok aldri har tatt slike segment særlig seriøst.)

Temprament! (WWE)

Temprament! (WWE)

Det var en realtivt smertefri måte å sette opp en 7 mot 7 survivor-seriers elimination match, uten å ty til cheesy backstage-segment, og samtidig sikre en PPV-lønningsdag til alle divaene.  Nesten ingen referanser til Total Divas heller, grei skuring.

7. Enjoy 30 minutes of our best 12.

«Hvorfor ikke avslutte med en smell» tenke bookerne,  og de tenkte for en gangs skyld helt rett!

Om CM Punk og Rey Mysterio aldri teamer igjen er det for tidlig... (WWE)

Men ærlig talt: Om CM Punk og Rey Mysterio aldri teamer igjen er det for tidlig… (WWE)

Ukas Random Diva

Mickie James postet bilder på twitter fra hun var å besøkte WWEs treningsanlegg i Florida. Hadde vært kjekt med en overraskende retur for «Hardcore country» på RAW Country, men hvem vet hva fremtiden vil bringe, hun er tross alt fortsatt bare 34.

Emma og Mickie  (Twitter)

Emma og Mickie (Twitter)

Ukas Video

Det er jo jul snart, så vi tåler et gjensyn med TNAshops julevideo fra i fjor.