H#1:AD 123 – Oktober er lyserød


Battleground,  et nytt eksempel på WWEs kreativitet når de velger PPV-navn (WWE)

Battleground, et nytt eksempel på WWEs kreativitet når de velger PPV-navn (WWE)

Tradisjonen tro har WWE et samarbeid med «Susan G. Komen for the Cure» i oktober, noe som betyr at rosa t-skjorter og ringtau er på plass. Brystkreft er lumske greier, så det er ikke noe å si på at man øker bevisstheten omkring problemet, selv om SGK har fått kritikk for store administrasjonskostnader.

Men er det ikke litt snedig at også heelene får sine egne rosa t-skjorter.  Bør en sosiopat som Randy Orton egentlig ha noen som helst oppfatning av kreftforskning?  Uansett, det er tid for et skråblikk på de store linjene.

Superman returns

Etter det som virker som en evighet er Alberto Del Rio ferdig med en poengløs feide med RVD.  RVDs kontrakt utløper snart og han er etter sigende ikke strålende fornøyd, så vi ser ham neppe igjen med det første.  MiTB-holderen er en annen heel, noe som reduserer verdien av et cash-in. Og siden Del Rio i praksis har eliminert Ricardo Rodriguez også, er han overmoden for en ny utfordrer.

Takk for sist Ricardo! (WWE)

Takk for sist Ricardo! (WWE)

Vickie Guerrero sprang bomben på RAW,  hans utfordrer på Hell in a Cell blir John Cena!  Dette åpner for mange spørsmål.  Er Cena alt klar bare 2 måneder etter en operasjon som vanligvis krever 4-6 måneder restitusjon?

Det er ikke noe i veien med logikken.  Cena ble satt på sidelinjen uten å få sin returkamp mot Daniel Bryan, og per nå er det jo ingen WWE-mester han kan få kampen mot, så at han i stedet får en tittelkamp for tungvektstittelen, som nominelt sett er like prestisjetung er helt greit.  Det signaliserer kanskje også at de vil unngå å blande han inn i en allerede ganske overkomplisert historie om WWE-beltet. Gudene skal vite at tungvektstittelen kan trenge økt prestisje også, og en WHC-Cena på Smackdown kan øke seertallene her.  På den andre siden: Skal det store trekkplastere kun holdes på «B-showet»?

En mulighet er selvsagt at Cena tar beltet og Damien Sandow så casher inn.  Sandow har nå to strake tap for Dolph Ziggler,  så han vil være den naturlige utfordreren,  gitt at han er ute av hundehuset igjen.

Men det er en aletrantiv forklaring.  WWE trenger John Cena for å skape blæst nå i oktober.  Selv om han ikke er helt klar for en retur er det mulig han kan tåle en kamp, der han så taper og «slår opp skaden» så de kjøper seg mer tid for å få ham skadefri.  I verste fall  kan de la ADR  «fjerne trusselen» i forkant med et snikangrep. Alberto er jo den største armbrekkeren i WWE nå.  Han er absolutt kapabel, men klarer ikke helt å vekke den store entusiasmen.  En minifeide mot Cena der han går seirende ut kan være det som trengs.

Boobs aplenty

Så du er Daniels nye kjæreste? Hyggelig.  Neida, jeg mener det, jeg ønsker han alt godt... (WWE)

«Så du er Daniels nye kjæreste? Hyggelig. Neida, jeg mener det, jeg ønsker han alt godt…» (WWE)

La meg først si at det var godt å se at WWE ikke automatisk leverte Diva-beltet til en av Total Divas hovedrolleinnhavere. Brie Bella har riktignok tatt store skritt i ringen, så kan vi selvsagt mistenke at hennes forlovede har hatt en inger med i spillet der.  Det var derimot et selsomt skue vi fikk på RAW.  Av en eller annen grunn så WWE det for godt å erstattet den planlagte kampen mellom AJ og Kaitlyn med en trios-match mellom Aksana, Rosa Mendez (nå blond igjen) og Alicia Fox  mot Total Divas gjengen Natalya, Jo-jo og Eva Marie…  Holy crap de to sistnevnte er grønne som gress.  Jo-jo ble heldigvis aldri tagget inn, men Eva Marie fikk kløne seg rundt.  Du vet det skorter på ferdighetene når Aksana må være ringgeneral og Alicia Fox ser ut som ett teknisk vidunder.

Jeg får alltid Stepford wives-vibber at det smilet til Natty (WWE)

Jeg får alltid Stepford wives-vibber at det smilet til Natty (WWE)

Hvorfor noen trodde det kunne være en god ide og sende ut disse to som åpenbart er en fare for seg selv og andre er bare rart. Særlig når vi vet NXT har 6-7 jenter som er bedre og mer erfarne.

AJs kamp ble forresten utsatt på grunn av en mistenkt hjernerystelse,  men jeg håper det blir med mistanken og at hun er klar for HiaC!  Kaitlyn og Tamina hadde i stedet en kamp for Superstars.

Americana, tyrefekting og breaking up the band

Olé!! El Torito! (WWE)

Olé!! El Torito! (WWE)

Det skjer mye spennede i tag-team divisjonen nå.  Los Matadores har debutert med en mexicansk dvergwrestler som maskott.  Uso‘ene får stadig signifikante seire og er nå formelt førsteutfordrere for titlene.  Real Americans har skrudd  ned på hverdagsrasismen og opp på goofyness, noe som kler dem.  Og de har nå begynt å vinne kamper igjen.  Wyatt-familien lurer i buskene,  Prime Time Players er ikke lenger kun en vits, i det hele tatt!

Problemet er selvsagt at Shield for tiden er opptatt med så mye annet, så det blir mest kniving om å være nest-beste tag-team lag, inntil man får tatt beltene av Shield på en passende måte,  Det kan bli HiaC…

Ryktene sier dessuten at Drew McIntyre omsider er skadefri, noe som kan bety at 3MBs svar på Demolition Ax snart forlater gruppa til fordel for en singels-push. Jinder Mahal og Heath Slater får skifte navn til 2MB, og fortsette spilleJOBBEN på egenhånd.

Antiques Rhodes-show

Blod er tykkere enn vann (WWE)

Blod er tykkere enn vann (WWE)

Ble noen overrasket over at Rhodes-gutta fikk tilbake jobbene sine?  Nei såklart ikke,  de var Battlegrounds store feel-good leverandører.  Goldust er tilbake for fullt, og har tatt med seg Darth Maul-sminken fra indy-scenen.  (Der han nå er avbooket samtlige show han var annonsert for, frem til jul. Noe som vel betyr at WWE akter å bruke ham aktivt videre.) Han har riktignok blitt 44 år, men han har kvittet seg både med pilleavhengighet og sitasjeskader, og virker å være i strålende form.  Det hjelper selvsagt også at han helt siden attitude-æraen har brukt heldekkende drakt, så han slipper å bekymre seg over at en litt forfallen gammelmannskropp skal stjele fokus.

Men jeg vet ikke om det er smart å plaserer tag-teambeltene på Cody og Dustin.  Da heller la de medvirke til at Shield mister dem til et annet face-team.

B a Star!

Punk er vel mer en stalker enn en bølle, men mye det samme (WWE)

Punk er vel mer en stalker enn en bølle, men mye det samme (WWE)

CM Punk vs Paul Heyman & co har for lengst gått over tida.  Men en ting slår meg,  WWE har kanskje uforvarende lagt et ypperlig grunnlag for et face-turn på Ryback!  Han er nemlig et tidligere mobbeoffer som nå overkompenserer.  Han manipuleres av Heyman til å ta ut «mobbere» over en lav sko.  Så trengs han som face igjen er det en smal sak å la en vennlig sjel vise ham «the error of his ways».

«A man without hope is a man without fear»

LOs sommerpatrulje hadde neppe akseptert denne oppsigelsen. (WWE)

LOs sommerpatrulje hadde neppe akseptert denne oppsigelsen. (WWE)

Du får unnskylde at jeg parafraserer Frank Millers Daredevil-run, men det ble omsider for mye for Big Show,  og han knocket folk for fote.  The Authority er neppe videre fornøyd.  Men samtidig er det noe som lurer i bakgrunnen.  For Paul Wight er en for god skuespiller til at hans nonsjalante skuldertrekk når han fikk beskjed om at han var sparket ikke var planlagt.  Er det noen som har en høne å plukke med Steph og Trips som har gjort en avtale med ham?  (How ya doin’ Vinny?) Har David Otunga lest over kontrakten hans en gang til og innsett at den er mer jernbeslått og skuddsikker enn HHH har antydet? Har han vunnet på lotto? Fått en fax fra Dixie Carter? Arvet en rik onkel? Vi får nok vite mer neste mandag.

Ukas Random Diva

Fra WWEs nyeste bildeserie «Divas day off» kan vi slå fast at Kaitlyn liker musikk, te, TV-titting og fargerike ankelsokker når hun har fri.

(WWE)

(WWE)

(WWE)

(WWE)