H#1:AD 122: Knute på de løse trådene


Denne gangen tenkte jeg å sortere gjennom en del tema som har blitt kalt løse tråder i skriptet den siste uka, og gi mine tankespinn som kan forklare dem.

The Expendables

Guys, did Trips just say what I though he said? (WWE)

Waitaminnit! Guys, did Trips just say what I though he said? (WWE)

Hvorfor «ofret» HHH The Shield til face-brigaden på RAW? Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk stusser på dette.  The Shield er etablert som leiesoldater som til syvende og sist kun er interessert i seg selv.  De er et billig offer for å blidgjøre «garderoben»  og sender samtidig et signal om at ingen skal være for sikre på at de har evig gunst hos topp-paret Trips & Steph. Det er ingen grunn til å frykte at de skal skifte side uten videre, så lenge de ikke utsettes for alt for mye drit.

The Dogsbody

It's okay, Steph, this I don't mind at all. (WWE)

It’s okay, Steph, this I don’t mind at all. (WWE)

Hvorfor er HHH og Stephanie så krasse mot Big Show? For det første, har du en gigant som du kan radiostyre for å ta ut de som setter seg opp mot deg, hvorfor ikke benytte deg av det? For det andre,  Big Show drev utpressing mot WWE når han fikk den opprinnelige «jernbeslåtte» kontrakten sin.  Det falt neppe i god jord hos COO Helmsley, så han fryder seg nok ved å vise Show hvor skap og øvrig møblement står.

The Love Story

RAAAAAARGH!!!! (WWE)

RAAAAAARGH!!!! (WWE)

Hvorfor reagerer ikke CM Punk på alt det urettferdige som skjer i WWE, var ikke han «De stemmeløses stemme»? For det første avslørte han vel at det delvis var et stunt for å innynde seg med publikum. Men først og fremst er det fordi Punk er en ensporet jævel, som når har absolutt tunnelsyn. Han har kun øyne for en ting, destruere Paul Heyman, uansett hva Heyman kaster inn i kampen.

Camouflage

The Bizarre One (WWE)

The Bizarre One (WWE)

Hvis han skal skjule seg blant publikum for et bakholdsangrep, hvorfor bruke Goldust sminke? Nå vet jeg ikke hvor canon det er at Goldust alltid gikk sminket backstage, men selv om han gjorde det: Blant publikum er det alltid en del cosplayere, så en fyr sminket som Goldust er ikke et helt uvanlig syn.  Full ansiktsmaling er faktisk ganske god forkledning, siden det visker ut ansiktstrekkene.

A New Heavy

The best protection money and smiles can buy (WWE)

The best protection money and smiles can buy (WWE)

Hvorfor erstattet AJ Big E. Langston  med Tamina Snuka? I vet at i virkeligheten er det fordi de vil kjøle heaten på Big E så han kan reintroduseres som en face uten for mye forviklinger, samtidig som Tamina kan ha godt av å kanskje arve litt pops fra AJ.  Men i kayfabe er det faktisk ikke så underlig heller,  AJ er nemlig en knallhard feminist!

Det er fans som irriterer seg over at AJ beskyldes for å være sjalu på Total Divas-jentene.  Men da er man blind for kayfabe.  I virkeligheten har selvsagt AJ ingenting å være sjalu for, siden han kan wrestler ringer rundt ex-modellene (og Natalya). Men i storyline var det AJ som yppet til strid.  AJ ser ikke bjelken i sitt eget øye når hun beskylder de andre for å utnytte kontakter for å karre seg oppover på rangstigen.  Og hun er fanatisk selvopptatt, og smertes av å dele rampelyset med andre.  Da er det like greit å hyre inn den relativt anonyme og ukarismatiske muskelbunten Tamina for å dekke ryggen sin mot alle de hun har tråkket på tærne. Dessuten fortjener antagelig Tamina i AJs øyne langt mer oppmerksomhet en barbiedukkene fra Total Divas.  (Forresten ikke første gangen AJ har prøvd å omvende Tamina… Legg igjen en kommentar om du tar referansen!)

Ukas Random Diva

Trenger absolutt ingen forklaring…

(Dan Ray)

(Dan Ray)