H#1:AD 121: Best for Business


Strak vrist! (WWE)

Strak vrist! (WWE)

Det virker som om WWE har tatt sats og lagt seg i selen for at et eventuelt savn av John Cena og Sheamus skal være minimalt. For å sitere Ric Flair (som ble ranet i avstemningen om tidenes Tungvektsmester): Whooooo! 

Jeg skal ikke innlate meg på noen fullstendig gjennomgang av alt som har skjedd, men ta for meg de viktigste momentene og de stor linjene.

Daniel Bryan B+

(WWE)

YES! (WWE)

Skjeggebassen har nå i løpet av en liten måned dominert sendeflaten.  Han har slått to av WWEs i særklasse best beskyttede toppnavn, han har på egenhånd nesten utlignende effekten av Shield og en samlet McMahon-klan  og han elskes av publikum. Bedre kan det omtrent ikke gjøres.  Da er det egentlig helt uvesentlig at han  ikke har holdt tittelen mer enn 24 timer.  Om noe er det en baktanke at han dermed ranker opp «tittelperioder» i en rasende fart!

Er det noe å utsette på hans fremferd er det at promoene hans kanskje kan veksle litt hardt melom sarkasme og seriøsitet.

Slem og slemmere

I den andre enden av skalaen mellom god og ond finner vi Trips og Stephanie. HHH briljerer i rollen som  selvhøytidelig boss som skal smi selskapet i sitt eget bilde.  Motivasjonen til Steph er litt mer ullen.  Hvorfor er hun så oppsatt på å plage Big Show for eksempel?  Eller familien Rhodes?

Jeg kunne sagt dette er mer vondt for meg enn deg, men da hadde jeg løyet Dusty (WWE)

Jeg kunne sagt dette er mer vondt for meg enn deg, men da hadde jeg løyet Dusty (WWE)

Randy Orton som den ikke alt for oppvakte psychoen som manipuleres av paret er i alle fall passende.  Han er så expendable uten å vite det selv at det er fryd å se på,

Shield: Champions

"Are you gonna bark all day little doggy, or are you gonna bite?" (WWE)

«Are you gonna bark all day little doggy, or are you gonna bite?» (WWE)

Det var viktig at Shield fikk klare og relativt rene seire på NoC, siden de stort sett har vært brukt som løpesvenner og leiesoldater den siste måneden.  Problemet med det er at de sjelden får visst hvor (kayfabe) dominante de er i ringen.  Det er smart, tror jeg, å holde liv i to separate feider om tittelbeltene de holder, uten at det i for stor grad påvirker den viktigste storylinen.

Dolph er i hundehuset både kayfabe og i virkeligheten, stakkars mann! (WWE)

Dolph Ziggler er i hundehuset både kayfabe og i virkeligheten, stakkars mann! (WWE)

MitB-forbannelsen

Damien Sandow må ha sovet i timen, når han ikke forsøkte å cashe inn på en svimeslått Alberto Del Rio på NoC.  Sandow er nå i det underlige limboet som rammer alle som holder en MitB-koffert for lenge:  Han jobber som en polakk på akkord. Del Rio mot Rob Van Dam har forøvrig vært en feide som har stinket «holding pattern».

Men vi fikk i alle fall gjensyn med en Van Terminator! (WWE)

Men vi fikk i alle fall gjensyn med en Van Terminator! (WWE)

Krig og Kjærlighet

Love hurts Paul! (WWE)

Love hurts, Paul! (WWE)

CM Punk og Paul Heyman er naturligvis ikke ferdig med å slå opp.  Curtis Axel er veiet og funnet for lett, men heldigvis har WWE gjort genistreken å koble inn Ryback som er ersatz-Lesnar. Ryback har tatt syvmilssteg i sin nye gimmick som omtenksom bølle.  Er han bevisst at han er en bølle selv, eller bare glemmer han seg?  Er han baree misforstått? Vil Heymans omtanke bringe frem en ny og enda skarpere Ryback?

Fra asken til ilden (WWE)

Fra asken til ilden (WWE)

The Reign of AJ

Man kunne frykte det verste når AJ i praksis starter en feide med hele Total Divas stallen.  For det er ikke mye hjelpen å få fra de resterende divaene: Aksana, Layla og Alicia Fox.  Dynamikken Heel/Face er også litt funky,  siden TD-jentene presumptivt fortsatt representere begge sidene,  jobbersquadene til AJ er heeler (selv om Alicia skifter legning fra uke til uke),  og AJ selv er strengt tatt blitt en tweener i kraft av publikums respons, og det faktum at hun har sannheten på sin side.

De er i det minste fargekoordinert! (WWE)

De er i det minste fargekoordinert (WWE)

Men ved første sverdslag så ble det i hvertfall ett stikk til AJ.  Natalya ble så oppslukt av at hun for tredje gang fikk til en dobbelt Sharpshooter for første gang i historien,(nei ikke en skrivefeil), at AJ kunne gi henne et kne i bakhodet etterfulgt av en Black widow. Er jeg forresten den eneste om har lagt merke til at Brie Bella tydeligvis er utpekt som den beste wrestleren av tvillingene og får mest ringtid?  Samme Bella som dater verdens beste wrestler? Tilfeldighet?

Shining wizard (WWE)

Shining wizard (WWE)

For de som savner Big E. så har WWE visstnok en plan om å bruke han som face nå som Mark Henry igjen er småskadd.  AJ, dekket over det på Twitter ved å si hun hadde sagt han opp. (Jeg krysser fingrene for at de fortsette småkjeklingen sin der likevel!)

Ukas WWE-meme

Dakars Trips! (TJRwrestling via Facebook)

Dakars Trips! (TJRwrestling via Facebook)

Ukas Random Diva

Absolutt ikke Random denne uka:

The Champ is HERE! (AJ via Twitter)

The Champ is HERE! (AJ via Twitter)